Zakelijk

Martin de Jonge: “Vooral voor mensen die van de Ibiza-stijl houden”

Maharadja Tenten Verhuur start met verkoop parasols

Een voorbeeld van een aantal Ibiza-parasols

VROOMSHOOP – Maharadja Tenten Verhuur ligt door het coronavirus helemaal stil, maar eigenaar Martin de Jonge heeft daar een oplossing voor bedacht. Het bedrijf gaat kleurrijke parasols verkopen aan particulieren. 

“Het afgelopen jaar was natuurlijk gewoon een heel slecht jaar voor ons”, lacht Martin als een boer met kiespijn. Zo verhuurt Maharadja Tenten Verhuur normaliter tenten aan festivals zoals De Zwarte Cross en het Bevrijdingsfestival. “Dat is onze corebusiness, maar dat gaat nu gewoon niet.”

Ibiza-stijl
Inmiddels zijn de eerste parasols al in de verkoop, laat Martin weten. “Het is nu de tijd van het jaar om een parasol te kopen, het wordt beter weer”, vervolgt hij. Maharadja heeft wel een bepaalde doelgroep voor ogen. “We hebben een kleurrijke stijl, dus dat is wel voor mensen die van de Ibiza-stijl houden. Ik denk dat we ons vooral moeten richten op particulieren”, doelt Martin op bijvoorbeeld een parasol bij een thuisterras.

Contact opnemen
Maharadja Tenten Verhuur verkoopt de parasols voor 139 euro inclusief verzending of 129 euro als mensen het afhalen. Voor meer informatie kun je contact opnemen door te bellen naar: 06-15489363. Neem ook eens een kijkje op de website: www.ibiza-parasols.com.