Zakelijk

La Martino in Vriezenveen gaat na 10 jaar sluiten

VRIEZENVEEN - La Martino, dé dames-modezaak van Vriezenveen, sluit binnenkort na 10 jaar haar deuren aan het Westeinde 52A in Vriezenveen. Reden is dat eigenaren Tiny en Bertus Huisman van La Martino de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en dat het huurcontract van het winkelpand afloopt. “Een goed moment om te stoppen” zegt Tiny Huisman. En ze gaat verder: “Natuurlijk heeft corona ook invloed gehad op deze beslissing, maar dat is niet de hoofdreden dat we stoppen. Al is het, vooral qua inkoop van kleding, wel een onzekere tijd.”

De vaste klantenkring heeft inmiddels al laten weten dat men het enorm jammer vindt dat La Martino haar deuren in Vriezenveen sluit. En ook Tiny Huisman zelf gaat het missen. Ze zegt: “Ik heb het altijd heel graag gedaan en ga vooral het contact met de klanten missen. Daarnaast vond ik ook altijd de inkoop en het samenstellen van de collectie in de winkel enorm leuk om te doen! Ook de fijne samenwerking met de andere collega’s is iets dat ik straks zeker mis!”

Actieweken!

Voordat La Martino binnenkort haar deuren sluit zijn er echter eerst nog actieweken! Hierbij geldt; op is op! Hou hiervoor deze en komende weken de advertenties in De Week van Twenterand goed in de gaten. Er zijn fantastische kortingen! La Martino is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, alle dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur. Ook op Facebook van La Martino kunnen belangstellenden de laatste ontwikkelingen in de gaten houden.

Bedanken
Tot slot zeggen Tiny en Bertus Huisman: “We willen langs deze weg de mensen bedanken voor de klandizie in de afgelopen 10 jaar dat we in Vriezenveen actief waren.”