Zakelijk

Kreijkes uitvaartverzorging ook actief in Den Ham en omstreken

DEN HAM / RIJSSEN – Kreijkes uitvaartverzorging uit Rijssen is sinds een tijdje ook actief in Den Ham en omstreken. De in Den Ham woonachtige Gerjan Meuleman is als uitvaartleider in dienst bij Kreijkes uitvaartverzorging en al zes jaar actief in de branche. Hij staat graag voor de inwoners van Den Ham en omgeving klaar.

Gerjan Meuleman en Jan-Ruben Kreijkes
Gerjan Meuleman en Jan-Ruben Kreijkes

Samen met Jan-Ruben Kreijkes vormt Gerjan Meuleman het team van Kreijkes uitvaartverzorging. De eerste zegt: “Ondanks onze jonge leeftijd zijn wij zeer ervaren in de uitvaartbranche. Zelf kwam ik in 2011 bij mijn vader in het bedrijf en ook Gerjan is al zes jaar actief in de branche.” En Gerjan Meuleman vult aan: “Veel mensen vinden het wel fijn dat er een jonger iemand komt bij een overlijden. Vooral de jongere generatie, omdat die daardoor nu eenmaal wat makkelijker contact maken. We zijn daar blij mee! We betrekken namelijk graag de familie, en vooral de kinderen, bij een uitvaart- of crematieplechtigheid. Voor zover men dat wil uiteraard.”

 

Hoewel Kreijkes uitvaartverzorging is gevestigd in Rijssen en men daar tot nu toe nog het meest actief is, biedt Gerjan Meuleman ook zijn diensten aan in Den Ham en omstreken. Gerjan Meuleman hierover: “Ik ken de gebruiken in Den Ham en de dorpen eromheen, zoals het luiden van de kerkklok bij overlijden. Daardoor kan ik ook daar de persoonlijke benadering bieden waar wij voor staan. We willen een begrafenis of crematie [en opbaring] altijd stijlvol, netjes en met grote aandacht verzorgen. Het is het laatste moment hoe je iemand herinnert, dus willen we het tot in de puntjes voor elkaar hebben. Bovendien besteden we ook ruim aandacht aan de nazorg, na een uitvaart of crematie.”

 

Jan-Ruben Kreijkes zegt verder: “We willen rust uitstralen en ontzorgen. Alles rond de uitvaart nemen wij op ons, waardoor de familie alleen bezig kan zijn met het afscheid van de overledene. Uiteraard is de inbreng van de familie voor ons wel uitermate belangrijk. Wij geven advies, maar uiteindelijk besluit natuurlijk de familie wat het best bij de overledene past. Onze slogan: ‘Dienstbaar in vertrouwen’ proberen we hierbij altijd uit te dragen, met andere woorden, discretie staat bij ons hoog in het vaandel.”

 

Ongeacht de vereniging of verzekering krijgt men een uitvaart via Kreijkes uitvaartverzorging te allen tijde vergoed. Bovendien is Kreijkes uitvaartverzorging dag en nacht bereikbaar en dat zeven dagen in de week. Wie vrijblijvend informatie wil kan contact opnemen, Jan-Ruben Kreijkes en Gerjan Meuleman staan u graag te woord.

 

Kreijkes uitvaartverzorging

06-43557895

info@kreijkesuitvaartzorg.nl

www.kreijkesuitvaartzorg.nl