Zakelijk

Juf Greta Knol gaat genieten van welverdiend pensioen

VRIEZENVEEN – Afgelopen week was het feest op de Elthetoschool in Vriezenveen. Juf Greta Knol gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Na veertig jaar in het onderwijs, mag ze met pensioen gaan.

“Hoe bijzonder is het, dat ze zelf als kleuter is begonnen op de kleuterschool van de Eltheto. Als zesjarige ging ze naar het huidige schoolgebouw waar ze deze week afscheid neemt als directeur. De cirkel is rond. Met hart en ziel heeft ze zich ingezet voor het geluk van alle kinderen. Ze heeft genoten van het onderwijs en alle activiteiten die voorbij zijn gekomen.
Haar naam zal altijd aan de Elthetoschool verbonden blijven, want het prachtige natuurlijke speelterrein is naar Greta Knol vernoemd, namelijk De Knollentuin”, laat de school weten.

Deze feestweek staat helemaal in het teken van juf Greta Knol. Want ze verdient een groots afscheid.
Maandag is ze thuis verwend met een heerlijk ontbijt. Daarna werd ze in een versierde cabrio in gezelschap van groep 5 t/m 8 op versierde fietsen naar school gebracht. Langs de route stonden de kinderen van groep 1 t/m 4 met vlaggetjes en bellenblaas haar toe te zingen. Daarna hebben alle groepen een optreden verzorgd en hebben ze juf Greta Knol een mooi cadeau aangeboden.

De hele week zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo hebben de kinderen meegedaan aan een workshop van Drum 4 Fun, was er een ballonnenclown en een zandtovenaar. Tijdens een walk-through receptie konden genodigden Greta het beste toewensen. Donderdag vond de “sleuteloverdracht” plaats. Mariët van der Worp zal Greta opvolgen als directeur van de Elthetoschool. Na de “sleuteloverdracht” werd Greta samen met groep 8 uitgezwaaid door de hele school.

De Elthetoschool zal haar zeker gaan missen, maar alle mooie herinneringen blijven!