Zakelijk

Jubileum en Ladies Night bij Parudé Fashion

VROOMSHOOP – Op dinsdag 1 maart bestaat Parudé Fashion aan het Julianaplein 33 in Vroomshoop 10 jaar. De winkel in damesmode en bijoux is inmiddels een begrip in Vroomshoop en de regio. Eigenaresse Alien Zonnebeld zegt: “Ik ben trots op mijn winkel! En om dat aan iedereen te laten zien organiseren we op donderdag 3 maart vanaf 18.30 uur een Ladies Night!”

Gratis en Goody Bag

De toegang tot de Ladies Night bij Parudé Fashion is gratis en bij besteding vanaf 20 euro krijgen klanten ook nog eens een Goody Bag mee naar huis. Verder is er die dag 10 procent korting en krijgen bezoekers natuurlijk een hapje en een drankje aangeboden om de heugelijke mijlpaal van het jubileum te vieren. Bovendien zijn er tijdens de Ladies Night zogenaamde ‘modeflitsen’. Dit houdt in dat vijf dames de nieuwe voorjaarscollectie showen. Gezelligheid gegarandeerd dus! Ook begint op 1 maart de jaarlijkse puzzelactie weer, hier maken klanten kans op een waardebon van 20 euro.

Gezellige winkel

Alien Zonnebeld zegt verder: “Ik ga al 10 jaar met plezier naar mijn werk. Inmiddels heeft Parudé Fashion een leuke klantenkring opgebouwd en er komen nog steeds nieuwe klanten bij. En niet alleen vanuit Vroomshoop, maar vanuit de hele regio. We hebben dan ook voor elk wat wils op het gebied van damesmode en bijoux, en natuurlijk voor jong en oud. Voor mij is het altijd een leuke uitdaging om een klant tevreden de deur uit te laten gaan. Door middel van een goede service en een eerlijk advies probeer ik dat keer op keer te bereiken. En wekelijks krijgen we er nieuwe kleding bij, dus het is altijd de moeite waard om even bij Parudé Fashion binnen te stappen.”