Zakelijk

Johan Kleine in Westerhaar veel meer dan een slager!

WESTERHAAR – Een eigen worstenmakerij, zelfgemaakte soepen en diverse salades bij slager Johan Kleine aan de Hoofdweg 163 in Westerhaar is het allemaal te vinden. Maar ook op het gebied van gourmet, barbecue, buffetten, hapjes, vleesschotels en vegetarische producten kan men bij slager Johan Kleine terecht. En dan zijn er ook nog de met goud bekroonde spareribs, het varken aan het spit en de barbecueworkshops! Kortom; Johan Kleine in Westerhaar is veel meer dan een slager. Al kan iedereen er natuurlijk ook uitstekend terecht voor een mooi stukje kwaliteitsvlees; van het rund, het varken of de kip.

 

Worstenmakerij

 

Johan Kleine zegt: “We maken veel producten zelf. Zo komen uit onze eigen worstenmakerij bijvoorbeeld allerlei soorten worst. Leverworst, kookworst, droge worst en nog veel meer. Daarnaast maken we ook soepen. In de komende herfst- en winterperiode is vooral onze erwtensoep erg populair. En wat te denken van onze salades, eveneens een aanrader. Vooral de ham-prei salade die is bedacht door onze medewerkster Erry Otten is een ware hit! En bovendien het hele jaar door verkrijgbaar.”

 

Barbecue specialist

 

Ook op het gebied van barbecue is slager Johan Kleine van alle markten thuis. Barbecueën op locatie? Wilt u onbezorgd genieten van uw feestje of partij? Laat slager Johan Kleine het regelen. Zo heeft u de handen vrij om zelf te genieten. Johan Kleine kan zorgen voor: vlees (barbecue of buffetvorm), een grillmeester die voor u komt bakken, salades, drinken, een koelwagen en de aankleding. Meer wensen? Laat het weten! Heeft u iets in gedachten? Maak een afspraak en Johan Kleine informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Daarnaast geeft slager Johan Kleine diverse barbecueworkshops voor de echte liefhebbers, maar ook voor beginners of mensen die een gezellige avond willen hebben vol met lekker eten. De barbecueworkshop van Johan Kleine is een avondvullend programma, waarbij u onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes van het barbecueën leert. Verschillende stukken vlees komen aan bod en de bereiding daarvan gaat u zelf ervaren en proeven. Daarnaast is het de bedoeling om zelf aan de slag te gaan met de lekkerste barbecuerecepten die vervolgens worden klaargemaakt. Van voorgerecht tot toetje! De barbecueworkshop van Johan Kleine in een notendop; een avondvullend programma, leerzaam maar vooral heel gezellig, een heerlijk menu, van voorgerecht tot toetje; alles op de barbecue, compleet met drankjes en een leuke goodiebag, handige tips en nieuwe ideeën! Voor meer informatie bel: 0546 - 659175 of kom langs in de slagerij.

 

Fontignac pannen

 

Als klap op de vuurpijl kunnen klanten vanaf dinsdag 15 oktober bij slager Johan Kleine sparen voor Fontignac pannen. Dit zijn pannen van een hele goede kwaliteit! Door middel van zegels kan men sparen voor korting op deze Fontignac pannen.

 

Vaste leveranciers

 

Tot slot wil Johan Kleine benadrukken dat hij precies weet waar zijn vlees vandaan komt. In deze tijd is dat erg belangrijk omdat mensen steeds bewuster gaan eten. “Ik heb een aantal vaste leveranciers van wie ik precies weet wat ze leveren, bovendien zorgen ze voor een contante goede kwaliteit” besluit Johan Kleine.

 

Uw Slager Johan Kleine

Hoofdweg 163

7676 AD Westerhaar

0546-659175

Website: kleine.uw-slager.nl

Email: info@ kleine.uw-slager.nl