Zakelijk

Nijenkamp keert terug bij De Powershop: “Ik kwam écht in een warm bad terecht”

Huisman Installatietechniek hielp De Powershop jaar lang uit de brand

DAARLERVEEN – Door de coronamaatregelen vielen de werkzaamheden bij Powershop Raalte helemaal stil. Dat betekende voor Giel Nijenkamp dat hij ‘werkeloos’ was. Huisman Installatietechniek uit Daarlerveen bood hem de uitkomst totdat hij zijn werkzaamheden bij de Powershop weer kon oppakken.

“Via via hoorden wij dat Giel voorlopig geen werk zou hebben door de coronamaatregelen omtrent de evenementensector”, legt bedrijfsleider Bert Geerlings van Huisman Installatietechniek uit. Geerlings benaderde de Powershop om Giel over te nemen, totdat de evenementensector weer zou beginnen te draaien. “We merkten dat hij heel blij was dat hij toch wat kon doen in deze onrustige tijd.”

Ook Giel zelf is heel blij dat Huisman hem deze mogelijkheid bood. “Natuurlijk voer ik liever mijn eigen werkzaamheden uit zoals ik dat bij De Powershop zou doen, maar bij Huisman had ik een prima alternatief. Ik kwam écht in een warm bad terecht. Als ik nog een jaar daar zou moeten werken, had ik er geen problemen mee. Een heel leuke club!”

Twinkeling in zijn ogen
Na een samenwerking van een jaar gaan Nijenkamp en Huisman toch uit elkaar. “De voorbereidingen van bijvoorbeeld het Songfestival in Ahoi en het EK Voetbal staan weer op het punt van beginnen, dus dan gaat Giel gewoon weer aan de slag voor de Powershop. Dat gunnen we hem natuurlijk van harte.”

“Je ziet de twinkeling in zijn ogen als het gaat over de evenementensector. Hij heeft het hier prima naar zijn zin gehad en er was echt een klik met het hele team, maar voor hem is het beter om weer zijn ‘eigen’ werk te doen”, vervolgt Bert, die wordt aangevuld door Giel. “De evenementensector is gewoon echt het werk waar ik het voor doe. Daar word ik zo vrolijk van. Ik heb echter niets anders dan lof voor Huisman!” 

Samenwerking Powershop en Huisman
Volgens Bert is de samenwerking tussen Powershop en Huisman dan ook goed bevallen. “We zitten natuurlijk in een heel andere tak en hebben ook direct gezegd: ‘we respecteren het als Giel weer teruggaat’. We zijn er geen voorstander van dat we in elkaars vaarwater gaan zitten, dus het is goed hoe het nu gegaan is.”

Giel bevestigt de bovenstaande woorden van Geerlings. “Het is echt perfect dat ze ons deze mogelijkheid boden. Daar zijn we met De Powershop echt meegeholpen. Ik heb geen andere woorden ervoor dan perfect!”, aldus Nijenkamp, die vooral het tekenwerk op zich nam bij Huisman. 

Dankbaar
Geerlings is Giel heel erg dankbaar. “We zijn Giel heel dankbaar. Als je iemand met zoveel kennis in huis haalt en hij mag een jaar bij je werken dan kun je zowel De Powershop en Giel alleen maar dankbaar zijn. En voor de duidelijkheid, hij is altijd welkom als hij nog eens tijd over heeft!”, besluit Bert, die ook een mooi presentje voor Giel had.

Uw reactie