Zakelijk

Hoorpraktijk Twenterand luistert naar u!

WESTERHAAR – Hoorpraktijk Twenterand is alweer zes jaar gevestigd aan de Sibculoseweg 17 in Westerhaar. Het echtpaar Ronald en Adri Dissel is eigenaar en tevens werkzaam in het bedrijf. Beide zijn gediplomeerd audicien. Ook dochter Larissa Dissel [leerling audicien] draagt haar steentje bij. Wat Hoorpraktijk Twenterand zo uniek maakt is de ruime service die het biedt. Adri Dissel zegt hierover: “Wij nemen nog echt de tijd voor de klant. We zijn zeer flexibel en kiezen in alle gevallen voor de persoonlijke begeleiding.” En Ronald Dissel, die al meer dan 32 jaar in het vak zit, vult aan: “ Bij ons geen wachttijden. We passen ons aan, aan de klant. In principe staan we bijna dag en nacht klaar.”

Adri Dissel gaat verder: “Het belangrijkste is dat we altijd doorzoeken totdat er een oplossing is voor het gehoorprobleem van de klant! Bovendien treft men bij ons altijd dezelfde gezichten. We merken dat mensen dat heel fijn vinden. Bij ons krijgt men dus hoorzorg van een hoog niveau. Er wordt echt naar u geluisterd! Bovendien hebben we afspraken met alle zorgverzekeraars.”

Hoorpraktijk Twenterand is Star gecertificeerd en biedt altijd gratis hoortesten. Ronald Dissel zegt: “We laten zien wat we doen en wat er aan de hand is. En ook al zit de klant bij een ander, dan nog zullen we proberen de hoorproblemen die er zijn op te lossen. Alle problemen moeten worden opgelost, dat is altijd ons streven!”

Bij Hoorpraktijk Twenterand heeft de klant bovendien keuzevrijheid voor wat betreft het hoortoestel. Alle merken en types zijn hierbij een optie. Hoorpraktijk Twenterand kan alle merken verkopen die beschikbaar zijn, ook de kwalitatief betere merken als Widex en Phonak. Adri Dissel zegt: “Waar het om gaat is dat het toestel moet aansluiten bij de behoefte van de klant. Welk hoortoestel je kiest is namelijk bepalend voor het resultaat. En mensen kunnen altijd bij ons terecht met vergoeding van de zorgverzekeraar. Ook al zegt een zorgverzekeraar soms van niet.”

Een andere service die Hoorpraktijk Twenterand biedt zijn de huisbezoeken aan immobiele mensen. Daarnaast houdt het bedrijf spreekuur in verzorgingshuizen in Twenterand. De eerste maandag van de maand in ’t Haarhuus in Westerhaar van 10.00 uur tot 11.00 uur, de tweede maandag van de maand in Het Flierborgh in Vroomshoop van 15.00 uur tot 16.00 uur en de derde maandag van de maand in Het Liefferdinck in Den Ham van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Hoorpraktijk Twenterand is dus de aangewezen plek voor het vinden van alle hoor oplossingen. Een klantenbestand van ruim 800 klanten weet de weg naar Westerhaar inmiddels al te vinden! Voor meer informatie kan men kijken op: www.hoorpraktijktwenterand.nl of bellen met: 0546 - 433 611.