Zakelijk

Gezelligheid kent geen tijd, horecaondernemer is creatief!

VROOMSHOOP – Afgelopen zaterdag mochten de terrassen in Nederland weer open. Simon van De Gulle Buurman had geregeld dat zijn goede vriend Dirk Poffers van de Poffertjes Foodtruck op zijn terras plaatsnam. Beide ondernemers helpen elkaar door dik en dun en nu helemaal met alle coronaperikelen. Ook bij de komende koopzondag, op 30 mei, staat de poffertjes foodtruck weer op het terras bij De Gulle Buurman. 

“Het zijn geen gemakkelijke tijden, maar we houden vol en blijven ons best doen. Gelukkig gaan de COVID-cijfers de goede kant op en ook het weer wordt mooier is ons beloofd. Dat wordt genieten van ons heerlijke ambachtelijke ijs of iets anders lekkers op ons zonnige terras!”, zegt De Gulle Buurman, die dit jaar bijna vijf jaar bestaat.

Kunstroute Vroomshoop
Zoals De Gulle Buurman al aangaf, willen ze creatief blijven in deze bijzondere tijd. “We blijven creatief en daarom doen wij ook mee met de kunstroute Vroomshoop t/m 30 juni. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we ook na 30 juni ook nog enkele wanden beschikbaar stellen voor kunst. Als we straks weer binnen mogen serveren, kunt u genieten van extra veel kunstwerken van het kunstcollectief d’ oale skoele. Dus kom eens langs en geniet van kunst en iets lekkers!”

Het terras van De Gulle Buurman is extra groot gemaakt en samen met Gerrits Tuinmeubelen hebben ze het (nieuwe) terrasmeubilair extra ruim uitgestald. Ook de medewerkers dragen nieuwe werkkleding. “Kortom we hebben er zin in!”

Ben jij ook zo gek op poffertjes?
Op Koopzondag, komende zondag 30 mei van 12:00-17:00 uur, staat de Poffertjes Foodtruck (Dirk Poffers bekend van TV) bij De Gulle Buurman! Actie: bij elke portie poffertjes, krijg je 50% korting op je 1e bolletje ijs! “Mmmmmm.”