Zakelijk

Theo Gerrits: “Met onze tuinmeubelen weet u zeker dat u iets unieks in uw tuin heeft staan”

Gerrits Tuinmeubelen: ‘Gerrits, dat zit wel goed!’

VROOMSHOOP – Het mooie weer begint eindelijk te komen en het nieuwe seizoen staat weer voor de deur bij Gerrits Tuinmeubelen. Eigenaar Theo Gerrits nodigt klanten van harte uit om eens langs te komen voor deskundig en professioneel advies. Uiteraard staan service en veiligheid voorop.

Gerrits Tuinmeubelen is een hecht familiebedrijf waar passie, ondernemerschap en enthousiasme centraal staat. Het begon in Daarlerveen met het handelen in tuinmeubel partijtjes. Er werd steeds meer gehandeld en verhandeld, waarna Theo zijn eerste vestiging in Vroomshoop heeft geopend. Na enkele jaren zijn beide zoons bij hem in het bedrijf komen werken. In 2019 werd Poelman in Emmen overgenomen en sindsdien heeft Robert Gerrits daar de leiding. Jeroen Gerrits heeft de leiding over het centrale magazijn in Den Ham, van daaruit worden de tuinmeubelen door heel Nederland, Duitsland en België bezorgd. Komend jaar viert Gerrits Tuinmeubelen het 30-jarig jubileum. Theo is van plan om groots uit te pakken. Hoe het ingevuld gaat worden, laat hij nog even in het midden.   

Eigen merken 
Volgens Theo is met name het brede assortiment de grote kracht van Gerrits Tuinmeubelen. “Wij kunnen ons onderscheiden doordat wij het gehele jaar door showroommodellen aanbieden tegen de beste prijs van Nederland. Ons assortiment is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Zo hebben wij een divers aanbod aan loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, kussens en accessoires. Er is voor iedere klant die naar onze winkel komt voldoende tijd en aandacht. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring en kunnen u daarom goed adviseren.”  

Gerrits Tuinmeubelen biedt niet alleen gerenommeerde merken en showmodellen, sinds vorig jaar hebben ze ook private labels op de markt gezet. “We hebben verschillende eigen tuinmeubel merken opgezet. Hierdoor kunnen wij ons beter onderscheiden van onze concurrenten en een betere naamsbekendheid positioneren. Doordat wij deze merken zelf importeren kunnen wij meer controle uitoefenen op zowel de kwaliteit als de prijs. Dit is voor onze klanten erg gunstig!” Niet voor niets luidt de slogan: “Gerrits, dat zit wel goed!”  

Bijzonder jaar 
Net als vele andere ondernemers heeft Theo Gerrits een bijzondere tijd achter de rug. “Het coronavirus heeft ons, net als veel andere ondernemers, ook geraakt”, stelt Gerrits, die na een korte periode van minder klanten toch nog een goede zomer tegemoet ging. “Toen de vakanties allemaal werden afgelast, konden wij het niet af knipogen. Mensen hebben vorig jaar massaal tuinmeubelen gekocht. Wij hopen komend seizoen nog meer mensen blij te mogen maken met nieuwe tuinmeubelen.” 

In december kreeg Nederland te maken met de landelijke lockdown voor niet-essentiële winkels.  Hoewel de winkels inmiddels grotendeels open zijn, zijn nog niet alle problemen opgelost. Zo is de levering van tuinmeubelen nog altijd lastig door het coronavirus. ‘’Echter door voldoende en op tijd in te kopen hebben wij een uitgebreide collectie op voorraad! Al onze tuinmeubelen zijn direct vanuit voorraad leverbaar, waardoor wij snelle levertijden kunnen hanteren. Bovendien zijn al onze showmodellen direct mee te nemen. Is uw auto te klein dan kan de klant een gratis aanhanger van ons lenen. ‘Vandaag kopen is direct genieten’ is ons motto.”     

Service, prijs en garantie 
Scoren wil Gerrits niet alleen met de prijs en service, maar ook als het gaat om mentaliteit. “Bij ons krijgt u vanzelfsprekend normale garantie. Maar we doen ook niet moeilijk als er na afloop van de garantieperiode problemen zijn ontstaan. Dat lossen we in onderling overleg gewoon op. Dat noemen wij een ‘niet moeilijk doen garantie’. Bij Gerrits Tuinmeubelen zit je al dertig jaar goed, blijkt maar weer”, aldus Theo Gerrits.   

Tuinmeubel collectie online 
Sinds maart dit jaar heeft Gerrits Tuinmeubelen haar gehele tuinmeubel collectie online staan. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de opbouw van een nieuwe webshop. Wilt u de huidige collectie bekijken? Neem dan een kijkje op www.gerritstuinmeubelen.nl of kom langs aan de Aziëlaan 9 in Vroomshoop of aan de Nijbracht 53a te Emmen!