Zakelijk

Gerrits Tuinmeubelen: “Bent u al klaar voor het nieuwe seizoen?”

VROOMSHOOP / EMMEN - Gerrits Tuinmeubelen in Vroomshoop heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Theo Gerrits zegt hierover: “Er is nieuwe vloerbedekking gelegd en de gangpaden zijn hierdoor nog overzichtelijker. Daardoor kunnen de mensen nog makkelijker ons ruime assortiment bekijken. Daarnaast hebben we alles laten schilderen en sausen. Ook is er een nieuwe koffiehoek compleet met keukentje en balie. Kortom; er is weer genoeg te bekijken bij Gerrits Tuinmeubelen aan de Aziëlaan 9 in Vroomshoop.”

En om belangstellenden de kans te geven om al dat moois gelijk met eigen ogen te aanschouwen is Gerrits Tuinmeubelen met Pasen open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Maar niet alleen met Pasen. Ook in de dagen ervoor en erna kan men bij Gerrits Tuinmeubelen terecht. De openingstijden zijn te vinden op de website. Wel is belangrijk om te weten dat bij Gerrits Tuinmeubelen service en veiligheid voorop staan. Theo Gerrits zegt: “Dat blijven we ook doen in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt. Omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers het allerbelangrijkste vinden hebben wij maatregelen getroffen. Hierin hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM en leven deze ten strengste na. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij u om uw medewerking.”

Gerrits Tuinmeubelen is een hecht familiebedrijf waar passie, ondernemerschap en enthousiasme centraal staat. Theo Gerrits is bijna 30 jaar geleden begonnen met handelen in tuinmeubel partijtjes. Er werd steeds meer gehandeld en verhandeld, waarna Theo zijn eerste vestiging in Vroomshoop heeft geopend. Na enkele jaren zijn beide zoons bij hem in het bedrijf komen werken. Jeroen in het magazijn en Robert in de winkel. Dit is jaren zo geweest, totdat Theo, Robert en Jeroen vorig jaar de stoute schoenen aantrokken en Poelman tuinmeubelen in Emmen overnamen.  

Theo Gerrits zegt: “Wij kunnen ons onderscheiden doordat wij het gehele jaar door showroommodellen aanbieden tegen de beste prijs van Nederland! Ons assortiment is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Zo bieden wij een diversiteit aan loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, kussens en accessoires. Er is voor iedere klant die naar onze winkel komt voldoende tijd en aandacht. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring en kunnen u daarom goed adviseren. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Naast de vele showroommodellen bieden wij ook nieuwe collecties aan van diverse gerenommeerde merken.”

Bovendien speelt Gerrits Tuinmeubelen graag in op de nieuwste tuinmeubel trends. Wilt u meer informatie over deze trends? Kom dan naar Gerrits Tuinmeubelen of lees de blog over de nieuwste tuintrends op: www.gerritstuinmeubelen.nl/tuinmeubel-trends-2020  

Gerrits Tuinmeubelen, Aziëlaan 9, 7681 NC Vroomshoop, tel: 0546 - 646 451, website: www.gerritstuinmeubelen.nl