Zakelijk

Feestelijke heropening Welkoop Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Welkoop Vriezenveen heropent donderdag 27 februari haar verbouwde en heringerichte winkel. Vanaf 27 februari aanstaande is het dan 3 dagen feest bij de Welkoop aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 1 in Vriezenveen

De ondernemer, Ronald Everts, al 26 jaar werkzaam bij de Welkoop en sinds 2008 eigenaar van de winkel in Vriezenveen. Hij vertelt:

“De Welkoop winkel heeft een complete metamorfose ondergaan. We zijn gestopt met de verkoop van vuurwerk en daardoor konden wij de winkel uitbreiden doordat de vuurwerk bunker uit ons magazijn is verwijderd en we dit stuk bij de winkel konden trekken. Doordat de winkel nu vergroot is konden we de winkel inrichten naar de nieuwste formule die de Welkoop hanteert, we hebben het assortiment uitgebreid in tuin, dier en kleding. Door de verandering is er een meer open presentatie ontstaan in de winkel. Welkoop is een echte winkel die met de seizoenen meebeweegt, door zijn assortiment op dat moment daarop af te stemmen en zo te voldoen aan de wensen van de klant.”

“Het verkoopteam van de Welkoop bestaat uit veel vaste medewerkers die met hun deskundigheid en kennis zorgen dat de klant altijd optimaal geholpen wordt. Natuurlijk is het ook een winkel om leuk rond te kijken, maar ook voor een vraag of advies staat er altijd een medewerker klaar. De medewerkers volgen doorlopend trainingen en cursussen om hun kennis op peil te houden. Klanten vinden dus niet alleen een ruim aanbod, maar krijgen er ook een deskundig advies.” Ronald: “Service verlenen, zoals zware zakken dierenvoeding of potgrond in de auto tillen, is bij Welkoop vanzelfsprekend, ook het geven van advies over bijvoorbeeld de juiste voeding voor je de hond, dat geeft ons voldoening; dat een klant en zijn dier tevreden de deur uit gaan.”

“De klantenpas van Welkoop is volgens Ronald het vermelden waard, de pas geeft niet alleen korting op producten, maar klanten met een klantenpas krijgen ook een cadeau met hun verjaardag. Ook kunnen ze invullen welke huisdieren ze hebben, dan krijgen die huisdieren ook een cadeau op hun verjaardagen. Verder kunnen klanten meedoen aan speciale workshops, bijvoorbeeld: over de verzorging van kippen, hun gazon, kweken of het houden van schapen en geiten. Daarnaast worden alle klantenpashouders uitgenodigd voor de VIP-avond en worden ze op de hoogte gehouden van het diverse assortiment en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuin en dier.”

“Na elke verbouwing hoort een openingsfeestje en dat vieren we vanaf donderdag 27 februari tot en met zaterdag 29 februari met fikse openingskorting. Vrijdag 28 februari is er een worstenproeverij voor honden met voedingsadvies. Zaterdag 29 februari is er onder andere bakker Niels, bbq demo, dierenfotograaf en de dierenarts van gezondheidscentrum de Weemelanden is aanwezig voor een gratis consult. Voor iedere betalende klant is er een verrassing.” Ronald: “Ik zou als klant de brievenbus maar in de gaten houden, of volg onze Facebook en Instagram site.”

Team Welkoop Vriezenveen heet u van harte welkom.