Zakelijk

Expert’s digitale winkeldeur staat wagenwijd open

VROOMSHOOP - Expert Berkhof te Vroomshoop is tijdens de lockdown via diverse manieren, gewoon bereikbaar. Telefonisch via 0546-642436 en online kun je gewoon bij ons kopen via www.expert.nl. De vertrouwde service en kwaliteit die wij altijd leveren blijft ook nu onveranderd.

Arjan Berkhof van Expert Vroomshoop: “De winkeldeur is weliswaar dicht, maar onze digitale winkeldeur staat wagenwijd open. Gelukkig is Expert een vooruitstrevende organisatie en is er op tijd ingesprongen op de ontwikkeling van het online winkelen. Daar ligt nu een groot deel van onze omzet. Mede door het feit dat de fysieke Expert winkel landelijk gezien altijd vertrouwd dichtbij zit. Kopen online is dus gewoon kopen bij je eigen Expert winkel. Klanten vinden dat een vertrouwd gevoel”, steekt Arjan Berkhof van wal.

Wennen
Volgens Arjan is het even wennen aan de nieuwe situatie. “Natuurlijk! Niet alleen wij als team maar ook onze klanten. We moeten even schakelen. Daarom hebben we extra telefonische bereikbaarheid geregeld en extra bussen voor de bezorging ingehuurd. Ook kan de website www.expert.nl meer verkeer aan. Uiteraard was de definitieve beslissing van het kabinet om over te gaan tot lockdown, schrikken. December en januari is toch een hele drukke, gezellige maar bovenal belangrijke tijd van het jaar voor ons.”

Goede keuze of oplossing
“Er gaat niets boven persoonlijk contact met klanten om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Maar telefonisch en met onze uitgebreide website komen we ook tot een goede keuze of oplossing. We hebben een hoop meegemaakt in de handel, maar ik denk dat ik voor alle ondernemers spreek, dat ik kan zeggen dat deze situatie wel heel bijzonder is. Gelukkig mogen we nog wel bezorgen, installeren, inbouwen en repareren. Uiteraard wel veilig en volgens de laatste RIVM-voorzorgsmaatregelen. Maar in de praktijk werkt dat van beide kanten heel goed. De klant waardeert het enorm dat er toch weer gewassen kan worden, gedroogd, dat de afwas weer wordt gedaan of dat de tv het weer doet. Achter de schermen gaat alles gewoon door. Leveranciers kunnen blijven leveren dus de voorraad wordt ook nu zo goed mogelijk op peil gehouden.”

Bezorging
Jordy Fraterman van Expert Vroomshoop: “Bezorgen? Ja, dat doen we nu met z’n allen, zelfs de verkopers uit de winkel. Indien op voorraad, gratis en binnen 24 uur geleverd! Al jaren is Expert dé klantgerichte vak speciaalzaak in home elektronica in Nederland. In 2020 is Expert voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Wat dit betekent? Dat je altijd deskundig advies krijgt, geholpen wordt en altijd optimaal kunt genieten van je aankoop. En dat met de beste service! Bestel je online, dan word je gewoon geholpen door jouw lokale Expert winkel.”

Service
“Is het product kapot? Geen probleem, de fysieke winkel om de hoek staat voor je klaar. Dat is de kracht van Expert. Al meer dan 50 jaar. Ook tijdens deze corona-lockdown. Verkopen kan iedereen, maar wij verkopen niet alleen. We kunnen desgewenst ook je nieuwe apparaat installeren of inbouwen. Het oude apparaat voeren we milieuvriendelijk af en ook al het verpakkingsmateriaal nemen we mee. Mocht het apparaat een keer stuk gaan, dan staan onze monteurs voor je klaar. Grote apparaten repareren we aan huis, kleine apparaten kun je nu tijdens de lockdown in de winkel inleveren en ophalen bij een speciaal reparatie loket aan de Tonnendijk zijde van de winkel.”

Expert Berkhof Vroomshoop staat graag tot je beschikking van maandag t/m zaterdag tijdens winkeltijden en online 24/7!