Zakelijk

Ed's Kaashuis viert de Nationale Kaasweek

Links Eduard Kerkdijk van Ed’s Kaashuis en rechts Bertus Akse,

VRIEZENVEEN - Bij uw lokale specialist in kaas, Ed’s kaashuis, wordt van 2 t/m 8 november de Nationale Kaasweek gevierd. In deze week gaat het team van Ed’s kaashuis feestelijk aan de slag met kaas, één van de grootste producten van Nederland.

Een product waarvan de gemiddelde inwoner van Nederland 17 kilo per jaar van eet, verdient het om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Maar naast de kazen worden ook de klanten in het zonnetje gezet. Tijdens de Nationale Kaasweek ontvangt iedere klant bij besteding van 10 € een heerlijk kaasdipper cadeau.

 “Kaas is een supergezond product en heeft niet voor niets een plek in de schijf van vijf” aldus Eduard Kerkdijk. Kaas levert samen met de melk en melkproducten gemiddeld ongeveer 60% van de dagelijkse inname van calcium. En 40% van die van vitamine B12. Zuivel is daardoor belangrijk voor een gezonde voeding in Nederland, heeft het Voedingscentrum vastgesteld.

“Het hele jaar door zorgen wij voor de meest lekkere en bijzondere binnen- en buitenlandse kazen, maar nu tijdens de Nationale Kaasweek doen wij daar natuurlijk een schepje bovenop. Graag verrassen wij onze gasten, zo noemen wij onze klanten, en daarom is de Nationale Kaasweek een uitstekende periode om je als klant bij ons te laten verrassen” aldus Eduard.