Zakelijk

Direct ICT 15 jaar specialist voor cloud, security, web en software

DEN HAM - Direct ICT BV uit Den Ham bestaat 15 jaar. Daar is men dankbaar voor en trots op! Het begon vijftien jaar geleden met een duidelijk missie van Harjo Kompagnie: “Een ICT-oplossing bieden voor ondernemers, waarbij de techniek niet het enige uitgangspunt is en waarbij het de onderneming daadwerkelijk moet voorthelpen. Dus het niet alleen maar bieden van een technische oplossing, maar het bieden van een technisch werkbare oplossing.”

Deze missie heeft Direct ICT gebracht waar het nu staat. Door een team van 16 enthousiaste, professionele mensen worden dagelijks vele klanten voortgeholpen op het gebied van cloud, security, web en software. “Door de veelzijdigheid en uitgebreide kennis van onze mensen in het team zijn wij in staat om voor elk IT-vraagstuk een oplossing te vinden. Of het nu gaat om het beheer van een enkel PC-systeem of 300 werkplekken, het leveren van Office 365 of specialistische security diensten, het realiseren van een website en de promotie ervan of het ontwikkelen van complexe software” zo klinkt het.

En men besluit: “Vanuit Den Ham bedienen we klanten door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Dat deze manier van werken succesvol is, is duidelijk! Langdurige en nauwe samenwerking met onze klanten en partners, maakt dat we staan waar we voor staan; dagelijks trots zijn op ons werk. Ook eens kennismaken met Direct ICT, ons team en onze werkwijze? Graag! U bent van harte welkom! Of denk je…ik wil hun team versterken en graag bij hun werken? We nodigen je van harte uit!”