Zakelijk

Dental Twente Tandtechnisch Laboratorium; ruim 35 jaar hét adres voor 'n stralende lach

Het team van Dental Twente Tandtechnisch Laboratorium in Almelo.

ALMELO – Op zoek naar een betrouwbaar adres voor alles op gebied van gebitsprotheses en implantaten? Bij Dental Twente Tandtechnisch Laboratorium in Almelo wordt in goed overleg de beste oplossing geboden. Doordat er rechtstreeks een afspraak kan worden gemaakt, dus zonder tussenkomst van een tandarts, is een stralende lach weer binnen no time geregeld.

Dental Twente is al meer dan 35 jaar dé specialist wat betreft gebitsprotheses. Of het nu gaat om het opvullen van protheses, het aanmeten van nieuwe protheses of het toepassen van klikgebitten of reparaties: het wordt vakkundig en vlot uitgevoerd door de specialisten van het Almelose laboratorium. Marco van Straaten is het gezicht van de praktijk die sinds 1988 in Almelo aan de Brugstraat is gevestigd. Hij heeft inmiddels een goed team om zich heen vergaard. En die medewerkers zetten zich met volle overtuiging in voor elke patiënt. “We staan voor iedereen klaar. Indien er een reparatie aan een prothese nodig is, dan kun je daar meestal op wachten. Binnen twee uur regelen we dat in ons eigen laboratorium.”

In het dagelijks leven komt Van Straaten vaak mensen tegen die problemen ervaren met protheses. Niet zo gek, als je bedenkt dat maar liefst 2,5 miljoen mensen in Nederland een kunstgebit dragen. “De klachten lopen uiteen, maar we horen vaak gemor over een loszittende onderprothese. Niet nodig, want wij kunnen door middel van een klikgebit – een prothese op implantaten – al die ellende voorkomen.” Het maken van een afspraak met een kaakchirurg (uit de regio) en een verwijsbrief regelt het team van Dental Twente. Door deze werkwijze wordt de patiënt maximaal ontzorgd. 

En om dan maar meteen een misvatting uit de wereld te helpen: vanuit de basisverzekering wordt een volledige prothese voor 75 procent vergoed, exclusief het eigen risico. En wie een aanvullende tandheelkundige verzekering heeft, betaalt in de meeste gevallen vaak helemaal niets.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Dental Twente te bieden heeft? Neem telefonisch contact op via 0546 - 82 21 11 of loop vrijblijvend binnen aan de Brugstraat 1A in Almelo. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.