Zakelijk

Dennis Jongeneel 25 jaar ondernemer!

VROOMSHOOP – Op woensdag 17 november is Dennis Jongeneel precies 25 jaar ondernemer. In 1996 begon de ondernemer uit Vroomshoop met Dennis Fashion en inmiddels werkt hij met een team van 13 mensen en is hij eigenaar van modezaak DNNS aan de Hammerstraat 2a, de DNNS Outlet aan De Passage en Dennis Verhuur voor al uw opblaasbare attracties.

Jong ventje
Dennis Jongeneel zegt: “Ik begon met Dennis Fashion als jong ventje van 23 jaar. Maar vanaf dat ik 16 jaar was had ik al ervaring opgedaan in de kledingbranche. En vanaf mijn veertiende wist ik al dat ik ondernemer wilde worden. In eerste instantie was het mijn droom om marktkoopman te worden, maar omdat de markten in die tijd behoorlijk terugliepen begon ik met een winkel. Overigens had ik op mijn zestiende alle diploma’s al voor de markt. En die kennis kwam het afgelopen jaar tijdens de lockdown uitermate goed van pas. Ik was als het ware aan het standwerken via internet tijdens de lockdown. We verkochten de kleding online, om deze vervolgens bij de mensen aan huis te brengen. Dat werd zo’n succes dat er op een gegeven moment een trekkertje, een elektrische fiets en drie auto’s van DNNS tegelijk aan het bezorgen waren.”

Topsport
“Overigens was het ondernemen tijdens de lockdown net topsport. Je bent 24/7 met de winkel bezig om alles draaiende te houden. Je handel is immers je vermogen en als dat te lang blijft hangen in de winkel is het niets meer waard. En je hebt natuurlijk wel de zorg voor je gezin, je personeel en je winkelpand” blikt Dennis Jongeneel terug.

Feest en acties
Om het jubileum te vieren is het van woensdag 17 november tot en met zaterdag 20 november feest bij DNNS. Zo is er 20 procent korting op alles! En ook een week later loont het de moeite om DNNS te bezoeken. In plaats van Black Friday is er op vrijdag 26 november bij DNNS namelijk Vret Friday [en Vret Saturday op zaterdag 27 november]. Tijdens deze twee dagen staat er een foodtruck bij de winkel en voor klanten die in de winkel wat kopen is er keuze uit gratis koffie, chocomelk, cappuccino, popcorn, suikerspin of een twister [soort snack]. Bovendien is Dennis Jongeneel van plan om tijdens zijn gehele jubileumjaar [dus tot 17 november 2022] speciale acties te gaan organiseren! Hou daarvoor ook deze krant goed in de gaten.

Uw reactie