Zakelijk

Eigenaar Mark Schippers: “Mooier kan niet, toch?

De Zaak vol Smaak Schippers komt in Het Hart van Vroomshoop

Eigenaren Mark (links) en Fiona (rechts) Schippers van De Zaak vol Smaak Schippers

VROOMSHOOP – De Zaak vol Smaak Schippers, eerder Slagerij Schippers, hoopt zo snel mogelijk te verhuizen van de Tonnendijk naar het Amaliaplein. Maandag 14 december kregen eigenaren Fiona en Mark Schippers de sleutel van het nieuwe pand en in de eerste week van het nieuwe jaar zijn de eerste verbouwingen gedaan. “We hopen zo snel mogelijk open te kunnen”, zegt Mark Schippers.

“Het is nog even afwachten hoe het allemaal gaat met de verbouwingen door het huidige coronavirus. Maar we hopen zo snel mogelijk in het nieuwe pand te kunnen treden”, zegt Mark, die grootse plannen heeft. “Er komt een volledige groente en fruit speciaalzaak, een enorm assortiment kaas en delicatessen (in samenwerking met Ed’s Kaashuis), een grote slagerij met al onze vlees en barbecuespecialiteiten en natuurlijk onze kant en klaar maaltijden.”

Verhuizen
Volgens Mark was de verhuizing ook wel nodig. “We merkten het afgelopen jaar wel dat we het steeds drukker kregen en dat het pand aan de Tonnendijk te klein werd. Daarnaast wordt ons assortiment dus flink uitgebreid, dus dan moeten we wel meer ruimte hebben”, zegt Mark, die vol lof is over zijn nieuwe pand. “We komen op een supermooie plek en het heet zelfs: Het Hart van Vroomshoop. Mooier kan niet, toch? Daarnaast is het pand drie á vier keer zo groot en hebben we alles onder één dak. Wat wil je nog meer?”

Uitbreiding
Mark merkt dat er steeds meer vraag was naar een specialist op het gebied van groente en fruit. “Daar willen we graag op inspelen met verse streekproducten. Wij hebben bijna alleen maar producten uit Twente, al het vlees komt uit Twente behalve het varkensvlees. Dat komt uit Ane, een plaats bij Hardenberg”, vervolgt Mark. “Dat is ook behoorlijk lokaal maar net geen Twente meer.”

“Als wij producten niet uit de streek kunnen krijgen, dan bestellen we het. Maar dat gebeurt altijd bij een lokale leverancier. Ik zou het mooi vinden als elke ondernemer dat zou doen. Het is gewoon een stuk makkelijker omdat je hetzelfde dialect spreekt en je kunt gemakkelijker communiceren met je buren dan met bijvoorbeeld een leverancier uit Amsterdam”, stelt Mark. 

Duurzaamheid
Daarnaast streeft De Zaak vol Smaak Schippers ernaar om de producten zo goed mogelijk te behandelen. “Al ons vlees is voorzien van een kleurcode en ook bij al onze andere producten willen we zo duurzaam mogelijk zijn”, besluit Mark.

Reacties

super mooi gefeliciteerd samen mooi in hartje vroomshoop Heel veel Succes

van harte gefeliciteerd met deze mooie locatie. maak er wat moois van samen