Zakelijk

Coop Vriezenveen voert wisseling van de wacht door

Even voorstellen: Johnny Hummel

VRIEZENVEEN – Bij de Coop-vestigingen Vriezenveen en Enter heeft er een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Vanaf 1 november is Johnny Hummel aan de slag gegaan in Vriezenveen en maakt Arjon Sportel de dienst uit bij Coop Enter. Johnny vindt het mooi dat hij een stap vooruit heeft kunnen zetten.

“Ik werk nu al sinds 2013 bij Coop, eerst als vakkenvuller en later als supermarktmanager dus. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, zoals ze dat zo mooi noemen”, zegt Johnny. “Ik loop er dus al een tijdje en heb al vaker aangegeven graag in de toekomst een grotere vestiging onder mijn hoede te hebben. Vooral mooi omdat ik ook uit Vriezenveen kom!”

Uitdagingen
De 31-jarige Vriezenvener werkt sinds 2016 bij Coop als supermarktmanager bij onder andere Apeldoorn, Enschede en Enter. “Het was een jaar vol uitdagingen, maar dat is het altijd bij een overname”, doelt Johnny op de overname van de Emté. De supermarktmanager denkt dat er voorlopig nog niet veel verschillen zullen ontstaan. “Voor mij persoonlijk zijn er wel enkele verschillen, bijvoorbeeld dat ik dagelijks veel meer klanten in de winkel krijg en meer personeel onder mijn hoede hebt. Dat vergt een andere manier van aansturen, maar dat bevalt prima.”

Ontwikkelingsplannen
Johnny hoopt dat hij in de toekomst wel dingen naar zijn eigen hand kan zetten. “Natuurlijk hoop ik wel dat er enkele dingen veranderen. We willen een stap vooruitzetten, het kan altijd beter. Ik denk dat er kansen liggen als we maar samen blijven werken met de regio. Arjon heeft al een mooie stap gezet en dat willen wij uitbreiden. Twenterand staat voor lokaliteit, kijk bijvoorbeeld naar de actie met statiegeldacties met het Historisch Museum.”

Wapen van Vriezenveen-medewerkers
Janno Vos besloot door de coronamaatregelen, waar bekend werd dat zij winkelwagentjes moeten schoonmaken en een medewerker bij de ingang neer moeten zetten, het Wapen van Vriezenveen te bellen over het inzetten van horecamedewerkers. Het horecapersoneel zit bij huis zolang de horeca niet open is, maar houden toch hun vaste lasten. “Het is perfect geregeld door Janno. Je hebt lokale gezichten aan de deur en de andere medewerkers, zoals de groente- en vleesafdeling kunnen hun eigen werk blijven doen. Voor de horecamedewerkers is het fijn om toch nog iets te verdienen en ze helpen ons enorm uit de brand.”

Als de horeca toch weer opengaat, is afgesproken dat het personeel van Het Wapen van Vriezenveen per direct weer teruggaat naar het restaurant. “Zij staan natuurlijk het liefst achter de bar of in de bediening, maar het is nu niet anders”, besluit Johnny.

Uw reactie