Zakelijk

Caravan en Camper Techniek Almelo denkt in oplossingen

ALMELO – Tonny en Mieke Russchenkamp openden in 2013 de deuren van hun bedrijf Caravan en Camper Techniek Almelo. “Inmiddels werken we met vijf mensen binnen ons bedrijf aan de Hospitaalweg 4a in Almelo, omdat de zaken erg goed gaan!” zegt Mieke Russchenkamp.

Caravan en Camper Techniek Almelo is een succesvol reparatie-, onderhoud- en aanpassingbedrijf. Geïnteresseerden kunnen er dus prima terecht voor reparatie en onderhoud aan hun camper of caravan. En mocht u ooit schade hebben aan camper of caravan dan kan het bedrijf dat ook professioneel voor u oplossen.

Bovendien is het bedrijf van Mieke en Tonny Russchenkamp het adres om accessoires aan te schaffen en/of te laten monteren. “Alle denkbare accessoires zijn mogelijk, bijvoorbeeld: movers, luifels, airco’s of satellietsystemen” zegt Mieke Russchenkamp.

Ook mensen met een beperking, die een aanpassing aan hun caravan of camper willen, zijn bij Caravan en Camper Techniek Almelo aan het juiste adres. Mieke Russchenkamp zegt hierover: “Komt er een vraag dan proberen we altijd een oplossing te vinden. Vooral wanneer iets onmogelijk lijkt, is het voor mijn man Tonny juist een uitdaging!”

Een ander sterk punt van het Almelose bedrijf is de gemoedelijkheid. De deur staat altijd open en iedereen is welkom voor een kopje koffie. Caravan en Camper Techniek Almelo aan de Hospitaalweg 4a in Almelo is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Wie meer informatie wil kan ook bellen met 0546 – 238 239 of kijken op Facebook [CCT Almelo]. Ook is er een website: www.cctalmelo.nl hierop is ook te zien van welke merken het bedrijf dealer is.