Zakelijk

Camperbeurs Hardenberg: bezoek de grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland

HARDENBERG – Camperliefhebbers kunnen eindelijk weer hun hart ophalen op een beurs, want na anderhalf jaar corona-pauze gaat Camperbeurs Hardenberg weer door. Deze grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland is te bezoeken op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 75 exposanten verdeeld over maar liefst zes beurshallen presenteren de nieuwste én tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires is hier te koop. Verder is de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips voor een onbezorgd camperplezier.

“De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Mede door corona zijn steeds meer mensen op vakantie gegaan met een (eigen) camper, omdat je dan het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaart. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming”, zegt Linda de Boer namens Camperbeurs. 

Voor alle camperliefhebbers biedt Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg uitkomst: voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe camper of een tweedehands, voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot het huren van een camper of het ombouwen van een kleine bus naar een camper. Op Camperbeurs staan de exposanten te popelen om deze camperliefhebbers te helpen bij het realiseren van hun camperdromen. Zij presenteren diverse topmerken met hun nieuwste modellen. Maar Camperbeurs staat er vooral al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt. 

Tijdens Camperbeurs is er ook een sprekers- en activiteitenprogramma. Thema’s als kopen, bouwen en onderhouden van campers komen aan bod. Verder is er een fietsparcours waar bezoekers hun nieuwe e-bike of fiets kunnen testen. Ook is er horeca aanwezig op de Camperbeurs, zodat bezoekers tijdens hun beursbezoek een hapje kunnen eten en drinken.

Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn online te koop via www.camper-beurs.nl. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen 4,50 euro. Vanaf 13 jaar en ouder is een kaartje online te bestellen voor 8 euro.

Uw reactie