Zakelijk

Alfred Gerrits Motorsport op nieuwe locatie in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Per 1 november van dit jaar is Alfred Gerrits Motorsport te vinden aan de Amerikalaan 12- 14 in Vroomshoop. Een noodzakelijke stap, want het gaat zo goed met het bedrijf dat het op de oude locatie aan de Dorpsstraat in Den Ham uit haar jasje groeide. Alfred Gerrits zegt over de verhuizing: “We hebben nu een veel grotere showroom tot onze beschikking en ook de werkplaats is veel groter.” En zijn vriendin Anne vult aan: “Een ruimere werkplaats biedt veel voordelen, hierdoor is het makkelijker werken en daardoor gaat alles ook veel sneller!” 

Alfred Gerrits Motorsport is het adres voor de aanschaf, onderhoud en revisie van uw motor. Het bedrijf richt zich in de motorsport specifiek op het gebied van motorcross. Alfred Gerrits Motorsport is sinds de oprichting van de zaak [1999] de Suzuki dealer van Oost-Nederland. En sinds dat het bedrijf in Vroomshoop gevestigd is ook Kawasaki dealer. Maar ook voor alle andere merken kunnen belangstellenden er terecht voor aanschaf of reparatie. Daarnaast is inruil van uw [tweedehands]motor mogelijk. En is Alfred Gerrits actief met de in- en verkoop van auto’s. 

Grote onderdelen voorraad
Alfred Gerrits en zijn vriendin Anne zijn samen met twee medewerkers werkzaam in het bedrijf aan de Amerikalaan in Vroomshoop. Alfred Gerrits zegt lachend: “Toen ik 5 jaar oud was had ik al een crossmotor. Het bedrijf is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, een motorblokje reviseren blijft nu eenmaal het mooiste dat er is!” En Anne vult aan: “Door onze grote voorraad aan onderdelen kunnen we snel iets repareren. En we repareren alles binnenshuis! Dat is ons specialisme. Bovendien verkopen en verzenden we ook onderdelen als men daar om vraagt.” 

Positieve reacties 
“Alles wat met motorcross te maken heeft verkopen we.” aldus Alfred Gerrits. En hij gaat verder: “En het gaat hier supergoed op onze nieuwe locatie! Mensen weten ons goed te vinden en we krijgen ook enorm veel positieve reacties, vooral op onze grotere showroom. Maar ook de plaatselijke ondernemers en bedrijven op industrieterrein Vroomshoop – Oost zijn heel erg positief. Wellicht ook doordat de populariteit van motorcross onverminderd groot is.” 

Goed advies
Zelf crossed Alfred Gerrits ook. “Door mijn eigen ervaring kan ik de klanten ook veel beter adviseren. En over adviseren gesproken; we raden klanten altijd aan om te kiezen voor degelijk reparatiewerk en niet voor lapwerk. En voor degelijk werk zijn ze bij ons aan het juiste adres!” 

Contact
Wie de nieuwe zaak van Alfred Gerrits Motorsport eens met eigen ogen wil aanschouwen is van harte welkom aan de Amerikalaan 12- 14 in Vroomshoop. Voor meer informatie kan men ook kijken op de website: www.alfredgerrits.nl. Alfred Gerrits Motorsport is op zoek naar rijders voor de UMX en/of cup op Suzuki of Kawasaki. Voor meer informatie graag contact opnemen met Alfred Gerrits.