Uitgaan & Cultuur

Verlenging van expositie: ‘Behind The Mask’

DEN HAM / VRIEZENVEEN - Het Expositiehuis in Den Ham is blij weer open te kunnen. De expositie: ‘Behind The Mask’ gaat nog even door. Stefan Schipper uit Vriezenveen toont bijzonder creatieve foto’s.

Schipper fotografeerde allemaal BN-ers [Bekende Nederlanders] die geschminkt werden in verschillende intrigerende karakters. Je moet soms wel twee keer kijken, of vaker, om te zien wie er op de foto de toeschouwer aankijkt, uitdaagt of… De modellen zijn allemaal geschminkt door een professionele visagiste genaamd Tamara Sauer. Alle foto’s zijn gemaakt op locatie en later bewerkt via Photoshop.

Stefan Schipper is Nederlands meest onderscheiden fotograaf. In zijn prijzenkast prijken onder andere drie keer ‘Best Photo of the Year’. Vier keer was hij winnaar van de ‘Gouden Camera’ en driemaal van ‘European Kodak Gold Award’.

Deze spraakmakende expositie ‘Behind The Mask’ kunt u dus toch nog zien in de expositieruimte van het Middendorpshuis aan de Grotestraat 4 te Den Ham. De tentoonstelling is te bezichtigen op woensdag tot en met zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur, tot en met 11 maart 2022.

Tot besluit zegt men: “We houden ons aan de geldende coronaregels. De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging is tegelijkertijd te bezoeken.”