Uitgaan & Cultuur

Sinterklaas aangekomen in Twenterand

TWENTERAND – Sinterklaas is weer in Twenterand! Afgelopen zaterdag kwam hij onder grote publieke belangstelling aan in Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen en Vroomshoop. Traditiegetrouw komt Sinterklaas in Westerhaar een weekje later.

Sinterklaas in Westerhaar

WESTERHAAR - Zaterdag 20 november 2021 komt Sinterklaas naar Westerhaar-Vriezenveenschewijk, het dorp met de langste plaatsnaam van Nederland.

Om half twee (13.30 uur) zal Sinterklaas met zijn Pietenkorps op De Sluus verschijnen. Waarna hij, voorafgegaan door Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Westerhaar, in optocht over de Hoofdweg richting het Kervelplein zal vertrekken. Aldaar zal de stoet een rondje om het busstation maken en de tocht vervolgen richting De Klaampe.

Al jarenlang maken de Brandweerpieten met hun pietenbrandweerwagen deel uit van de intocht van Sinterklaas in Westerhaar. Dat zal dit jaar vanwege hun drukke werkzaamheden voor het laatst zijn. En daar wil jij natuurlijk bij zijn.

Houd de Facebookpagina Sinterklaas Westerhaar goed in de gaten, zodat je exact op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren. Want Sinterklaas in Westerhaar wil je natuurlijk niet missen!

Uw reactie