Uitgaan & Cultuur

Etalage rebus wandelspeurtocht, wie speurt er mee?

Ondernemend Vroomshoop organiseert wandelspeurtocht in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Nu de avondklok een feit is en de lockdown is verlengd tot 9 februari, heeft Ondernemend Vroomshoop een actie op touw gezet. De organisatie heeft een ‘Etalage rebus wandelspeurtocht’ bedacht. “De lockdown duurt helaas nog voort en de maatregelen worden aangescherpt maar wij blijven positief nadenken over leuke acties en bezigheden om deze tijd door te komen.”

Vanaf vrijdag 22 januari 12.00 uur tot en met zondag 7 februari kunnen deelnemers gaan speuren in de etalages en ramen van ondernemers die gevestigd zijn aan de Hammerstraat, Hammerweg, Noorderweg, Julianaplein en Amaliaplein. “Bij 15 winkels hebben we een stukje van de rebus geplaatst die opgelost moet worden.” 

Heb je de rebus opgelost dan kan je de oplossing sturen naar ondernemend-vroomshoop@outlook.com. Onder de juiste inzendingen worden een drietal cadeaubonnen verloot die ingewisseld kunnen worden bij één van de leden van ondernemend Vroomshoop.

Print het deelnameformulier uit, trek je wandelschoenen aan en ga er op uit maar hou je aan de regels van het RIVM. Veel wandel en speur plezier! Download hier het deelnameformulier: gofile.io/d/KmTguI