Uitgaan & Cultuur

Live artiestenavond positief ontvangen

DEN HAM - Zaterdag 12 februari organiseerde Regioteamfm.nl een live artiestenavond vanuit Harwig in Den Ham. Anneke Verstege [foto] heeft als eerste haar liedjes laten klinken en de sfeer zat er gelijk goed in. Ze werd gevolgd door Ina Walda met haar nieuwe nummers. Duo Fox Wild (Martin van Waveren en Appie Snippe) heeft vervolgens de zaal op zijn kop gezet. Verder waren Margarietha & Co en Henk Voskuil (zanger Tornado’s) ook van de partij. Johnny Bolk moest helaas verstek laten gaan door ziekte.

De reacties na afloop waren zeer positief, zowel van het publiek als de artiesten. Het team van Regioteamfm.nl en Martin van Beusichem (Harwig in Den Ham) kijken met een zeer voldaan gevoel terug op deze avond en zullen hier zeker een vervolg aan geven.

De show werd live uitgezonden via de stream van Regioteamfm.nl. De dj’s van Regioteamfm.nl zijn elke avond live te beluisteren via: www.regioteamfm.nl. Regioteamfm.nl is een jong online radiostation dat voornamelijk Nederlandstalige en Piratenmuziek draait met dj’s uit Twenterand en uit de regio Meppel. Het doel van dit station is om in de toekomst ook via Dab+ uit te kunnen zenden.

Het idee voor deze avond kwam spontaan op bij de dj’s van Regioteamfm.nl, om iets te kunnen organiseren binnen de richtlijnen van het RIVM. In overleg met Harwig in Den Ham (dat hier ook kosteloos aan meewerkte) is er deze avond uitgekomen.

Reacties

Dit was idd een zeer geslaagt feest de gasten hebben genoten en ook martin van restaurant harwig top