Uitgaan & Cultuur

Het Punt organiseert gratis previewavond theaterseizoen 21-22

VROOMSHOOP – Op dinsdagavond 31 augustus organiseert Het Punt in Vroomshoop een gratis previewavond voor alle liefhebbers van theater. Tijdens deze avond geeft een aantal artiesten, dat in het theaterseizoen 2021-2022 op het programma staat, live een voorproefje van het nieuwe programma.

 

Na een roerig jaar waarin vrijwel geen enkele theatervoorstelling doorgang vond, staat het team van Het Punt te poppelen weer theaterbezoekers te mogen ontvangen. Om het nieuwe theaterseizoen af te trappen, organiseert Het Punt een gratis previewavond waarin bezoekers worden meegenomen in de nieuwe programmering. Het is de tweede keer dat Het Punt deze avond organiseert na een succesvolle eerste editie in 2019. Voorzitter van de programmaraad van Het Punt Harry ten Brinke vertelt: “De eerste previewavond in 2019 was een grandioos succes. Een volle zaal kreeg live een inkijkje in het theaterprogramma en de reacties waren alom positief. Dit jaar doen we het opnieuw, alleen wel met minder publiek in verband met de coronamaatregelen. Dat mag wat ons betreft de pret absoluut niet drukken en we kijken ernaar uit om met trots ons programma te presenteren aan Twenterand.”

 

Hoewel de RIVM-maatregelen weer zijn aangescherpt, houdt de organisatie rekening met meerdere scenario’s. Uit voorzorg is er is slechts plek voor 70 bezoekers, zodat de anderhalve meter kan worden gewaarborgd. Vorig jaar liet de organisatie al zien een veilige locatie te zijn tijdens de filmavonden. Met de reeds aangeschafte middelen zoals desinfectiezuilen, een muntautomaat en borden voor een betere routeaanduiding in het pand, is Het Punt veiliger dan ooit tevoren. Mochten de maatregelen worden versoepeld, dan is er een kans dat dit aantal bezoekers dat in de theaterzaal naar binnen mag, wordt opgeschaald. Voor wie helaas achter het net vist, is er een livestream in het Grand Café van Het Punt. Na afloop van de previewavond komen de artiesten naar het Grand Café voor een meet & greet. Tijdens de afterparty treedt er een band op en is er gelegenheid voor een naborrel.

 

Programma en reserveren

De organisatie houdt het programma nog even geheim. Dit wordt na de zomervakantie bekendgemaakt. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Voor wie wil, is er van tevoren een gratis kop koffie in het Grand Café te verkrijgen en na afloop een drankje en hapje op kosten van Het Punt. Men dient zich echter wel aan te melden via: www.welkombijhetpunt.nl. Pas als de reservering is bevestigd door een medewerker van Het Punt, is deze definitief. Door de bouwvak kan een reactie iets langer op zich laten wachten.