Uitgaan & Cultuur

Een nog veiliger Den Ham begint bij Den Ham waakt!

Foto van links naar rechts: Herman Klomp en Mart Beuker van Den Ham Waakt, Wethouder Bart-Jan Harmsen.

DEN HAM - Wethouder Bart Jan Harmsen heeft vorige week officieel de website Den Ham Waakt geopend. Op deze site kan men zich aanmelden voor een groepsapp. Harmsen heeft zich als eerste ingeschreven voor deze app, waarna nu ook Hammenaren de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven.

Den Ham Waakt is in het leven geroepen om het mooie brinkdorp nog veiliger te maken. Met de huidige inbraakgolf in Den Ham en omstreken is het nu de perfecte tijd om hiermee te starten.

Via de website: www.denhamwaakt.nl kunnen vanaf nu alle inwoners van Den Ham zich aanmelden. “Ze worden de oren en ogen van Den Ham” aldus initiatiefnemer Herman Klomp. “Als er uit elke buurt(vereniging) of straat een aantal mensen is dat meedoet, dan hebben we een goede dekking.” Eenmaal aangemeld wordt je toegevoegd in een speciale appgroep, waar onraad en misdaad kan worden gemeld.

Voor meer informatie kun je naar de website van ‘Den Ham Waakt’ of via de website van ‘Den Ham Doet!’ “Alleen samen kunnen we Den Ham een mooier en veiliger plek maken om te wonen, werken en recreëren” zo klinkt het. Heb je hierover [of andere zaken] nog vragen, stel ze dan via email: info@denhamdoet.nl.