Uitgaan & Cultuur

Dave Roelvink en Beatcrooks komen naar Feestweek Vroomshoop

VROOMSHOOP – De organisatie van Feestweek Vroomshoop heeft alle artiesten voor vrijdag 13 september bekendgemaakt: Dave Roelvink, Beatcrooks, DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert Hofsteede. Het programma van Feestweek Vroomshoop is dit jaar verdeeld over twee weekenden vanwege het 160-jarig bestaan van het dorp. In het eerste weekend is er een Hollandse Avond op zaterdag 7 september en Beer & Grill op zondag 8 september. De vier dj-acts komen in actie op vrijdag 13 september, gevolgd door een liveband op zaterdag 14 september.

 

De hoofdact en tevens afsluiter van de vrijdagavond is Beatcrooks. Dit dj-duo speelde eerder al op de Zwarte Cross, Dauwpop, Defqon.1, Dreamfields en Boulevard Outdoor en komt nu dus naar Vroomshoop. Tijdens hun optreden worden ze vergezeld door een speciale LED-robot. Dave Roelvink is onder andere bekend van diverse tv-programma als ‘Sterren Springen’ en ‘De Roelvinkjes’. Daarnaast timmert de zoon van Dries Roelvink ook hard aan de weg als dj. De vrijdagavond wordt afgetrapt door twee Vroomshoopse dj’s: Geert Hofsteede en Jan-Willem Drees.

 

Eerder maakte de organisatie al de line-up bekend van de Hollandse Avond met Frans Duijts, De Havenzangers en Harten 10. Aan het programma is nu ook Beer & Grill toegevoegd op zondag 8 september. Tijdens dit event zijn er foodtrucks, barbecuesmokers, tien speciaalbieren, een speciaal Vroomshoop 160 jaar proefglas en een Grolsch beugelbar. Ook is de Formule 1 Grand Prix van Italië in Monza live op een groot scherm te zien. Na de Formule 1 treedt de muziekband Rockaholics op. Beer & Grill is van 14.00 uur tot 20.00 uur en de entree is gratis.

 

Het overige programma van 160 jaar Vroomshoop bestaat uit straatversiering van maandag 9 september tot zaterdag 14 september. In totaal doen hier bijna 50 straten aan mee. De route langs alle versierde straten wordt volgende week bekendgemaakt. Verder bestaat het programma van de feestweek uit de kermis op het Oranjeplein van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september, derde editie van Women & Girls Summernight op woensdag 11 september en Twenterand Tour voor senioren, een seniorenmiddag en een familiebingo op donderdag 12 september. De feestweek 160 jaar Vroomshoop wordt afgesloten met twee muziekavonden op 13 en 14 september in de feesttent.