Uitgaan & Cultuur

C.V. de Smoezen presenteert nieuwe lijfblad

VROOMSHOOP – C.V. de Smoezen presenteerde afgelopen zaterdag hun nieuwe lijfblad, genaamd De Smoezier. Burgemeester Hans Broekhuizen nam het blad in ontvangst op het buitenpodium van Het Punt in Vroomshoop. Dit was een coronaproof en ludieke plek om het in ontvangst te nemen.

Hoogheid Alwin en adjudant Coen hadden zich nog iets in de afkomst van onze nieuwe burgemeester verdiept en ondanks dat hij Groningse- en Friese roots heeft is ter plekke de verklaring gevonden voor zijn grote glimlach op het podium, zijn vader komt oorspronkelijk uit Brabant! Brabanders zijn van nature ook Carnavalsminded dus dat zal mede de open en vriendelijke uitstraling van onze burgemeester verklaren.

Zomercarnaval
De burgemeester gaf na het in ontvangst nemen van de Smoezier aan een verbinder te willen zijn en nu al trots op het bruisende verenigingsleven binnen de gemeente. Er werden ter plekke zelfs al plannen gesmeed voor een heus Zomercarnaval! De Smoezen hebben er overduidelijke een vriend bij.

Borrelpakket
Na de presentatie trokken de raadsleden het dorp in om bij alle leden en sponsoren de Smoezier te bezorgen. Afgelopen weekend zou de anders de spectaculaire "Borrelmiddag" georganiseerd, een tiental bevriende verenigingen bezoeken dan in groten getale onze nevenresidentie Kremer. Dit kon natuurlijk niet doorgaan dus is er een speciaal team op pad gegaan om de Smoezier vergezeld van een lekker borrelpakket in heel Twente te bezorgen. De Smoezen denken in mogelijkheden!

Uitreiking terugkijken
Niek Erents Fotografie heeft het uitreiken van De Smoezier door de burgmeester ook live uitgezonden via hun eigen facebookkanaal. Wilt u de uitreiking terugkijken? Kijk dan hier: https://fb.watch/3x_XfZ2ghW/