Sport & Vrije tijd

Tweede editie Steven Pig’s Santa Run

VRIEZENVEEN - Vrijdag 13 december is in het centrum van Vriezenveen de tweede editie van Steven Pig’s Santa Run. Het spektakel begint om 19.00 uur [warming up voor De Hulle (Manitobaplein) in Vriezenveen rond 18.30 uur]. De run, waar alle deelnemers in kerstpakken rondlopen, is helemaal uitverkocht met meer dan 1500 lopers!

De lopers gaan door het gemeentehuis, de Jumbo supermarkt en verzorgingshuis de Vriezenhof en komen onderweg allerlei hindernissen tegen. Het parcours wordt omlijst met diverse dj’s, dweilorkesten en drumbands en een vette lasershow. Na afloop kan men genieten van de mega-afterparty in de feesttent op het Manitobaplein met onder andere DJ Riva en DJ Rob Toonen. De entree is uiteraard gratis. Verder is er in het Winterwonderland genoeg te eten, te drinken en te bekijken voor iedereen.

 

Op zaterdagavond 14 december is er nogmaals een groot feest met de party-dj’s Beatcrooks en ook dan is de entree gratis. De organisatie besluit: “Zorg dat je dit geweldige weekend in Vriezenveen bent! Ho, Ho, Ho run like an idiot!”