Sport & Vrije tijd

Sing-in Grote Kerk start maandag 12 juli

VRIEZENVEEN - Op maandagavond 12 juli is er de traditionele Sing-In als de muzikale start van de VakantieBijbelWeek 2021 van 13 t/m 18 juli. Vorig jaar was het helaas niet mogelijk vanwege alle corona-perikelen, maar nu gelukkig weer voluit: want er mag weer gezongen worden, binnen en buiten.

“Bij mooi weer buiten op het plein voor de Grote Kerk of bij minder weer binnen in de Grote Kerk. Altijd mooi om mee te genieten van de startactiviteiten en mee te leven met een grote groep vrijwilligers en kinderen voor de Vakantie Bijbel Week. Dus als je van zingen en/of muziek houdt, hartelijk welkom bij deze aftrap de SING-In.”

Er is een gelegenheidscombo samengesteld en er wordt al stevig geoefend op het thema: Duik erin! Wilt u zelf een stoel mee nemen of iets waar u plezierig en makkelijk op kunt zitten. “We kijken ook wat er vanuit de Grote Kerk kan worden geregeld. Welkom op 12 juli vanaf 19.30 uur op het plein voor de Grote Kerk en na de tijd gezellig bijkletsen; welkom!   Wilt u betrokken zijn bij voorbereidingen en uitvoering van de VBW 2021 en een handje helpen? Meld u aan!”