Sport & Vrije tijd

Rectificatie: Gezellige muziekdag voor kinderen met een beperking

TWENTERAND - Afgelopen week stond er in De Week van Twenterand een artikel over de gezellige muziekmiddag voor zestien kinderen met een beperking. Helaas stond er bij het artikel van Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop een foto van Muziekvereniging Juliana uit Den Ham.

In de herfstvakantie zijn er weer verschillende activiteiten georganiseerd door stichting Care4Uall voor kinderen met een beperking in de gemeente Twenterand en omgeving. Zo werd er laser game gespeeld op verschillende locaties en was er speciaal voor de meiden een “tut-middag” met make up, gezichtsmaskertjes en een voetenbadje. Verder was één van die activiteiten een muzikale middag. Deze werd in samenwerking met Jan Kriekjes van de muziekvereniging “de Harmonie” uit Vroomshoop tot stand gebracht. 

Tijdens deze middag konden de kinderen kennis maken met verschillende muziekinstrumenten, leerden ze de instrumenten te bespelen en mochten ze zelf muziek maken. De kinderen leerden boomwhackers te hanteren, werd er een stoelendans op muziek gerealiseerd en deden ze een gezelschapsspel met sambaballen.

De opkomst was groot en de benodigde aantal deelnemers was dan ook snel bereikt. Uiteraard werd de middag afgesloten met wat lekkers en konden de kinderen voldaan en in afwachting van de volgende activiteit naar huis. Doordat de opkomst groot was en de kinderen zichtbaar genoten lijkt het dan ook voor de stichting voor herhaling vatbaar.

Wanneer er een nieuwe activiteit wordt georganiseerd, zal dat tegen die tijd zichtbaar zijn op de website van: www.care4uall.nl.