Sport & Vrije tijd

Probeer de Elliptigo in mei gratis uit!

VRIEZENVEEN – Saskia Derks heeft onlangs haar bedrijf: Running On Wheels, nieuw leven in geblazen. In mei haar website gelanceerd en na aanleiding daarvan kunnen mensen de gehele maand mei de Elliptigo gratis komen uitproberen.

“Ik wil graag mijn enthousiasme overbrengen aan anderen en helemaal nu mensen in coronatijd minder gesport hebben dan normaal. Sportscholen waren een lange tijd gesloten en dit is gewoon heel ideaal. Ik zet mensen graag in beweging, zowel van buiten als van binnen. Je kan alleen of samen op pad met de Elliptigo en op deze manier ook heerlijk genieten van de natuur. Je hebt niemand nodig om je heen en je kunt lekker van de natuur genieten”, legt Saskia uit.

Niet alleen mensen die terugkomen met een blessure kunnen gebruik maken van een Elliptigo, ook voor mensen die nooit gesport hebben of het leuk lijkt, is het een heel leuke bezigheid. “Het is heel geschikt voor iedereen. Het bewegen op de Elliptigo is eigenlijk het combineren van fietsen, hardlopen en crosstraining. En je kan het gewoon lekker buiten doen of je zet het binnen op de indoortrainer.”

Mensen helpen met hun gezondheid
Zelf heeft Saskia ook veel ervaring met het apparaat. “Ik was onder andere triatleet, maar door verschillende factoren kon ik dat niet meer. Ik werd destijds opgenomen in het ziekenhuis en mocht niet meer hardlopen, waarna ik het advies kreeg: ‘Ga eens op de Elliptigo’. En dat heb ik gedaan en ik heb het nooit meer weggedaan. Het apparaat geeft geen belasting op je gewrichten, waardoor je pijnvrij kunt blijven sport en door de staande houding is het een workout voor je hele lichaam. Ik denk dat ik heel veel mensen hiermee kan helpen met hun gezondheid”, aldus Saskia.

Speciale actie
Saskia heeft deze maand haar website gelanceerd en heeft daarom een speciale welkomstactie. Klanten kunnen de Elliptigo (30 minuten lang) gratis uitproberen in de hele maand mei. “Ik hoop veel mensen op de Elliptigo rond te zien rijden in de regio. Klanten vinden het gewoon heel erg leuk, dus ik geef mensen het advies om het écht eens te proberen!”, besluit Saskia.

Kijk voor meer informatie op: https://runningonwheelsvriezenveen.nl/.