Sport & Vrije tijd

Henk Stokvis eerste Hammer kampioen biljarten

DEN HAM – Henk Stokvis mag zich de eerste Hammer kampioen biljarten noemen. Door de maatregelen van het coronavirus werd de finaledag steeds uitgesteld, maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zover in Biljartzaal Harwig in Den Ham.

Na negen voorrondes bij N’esch, De Beuk en Harwig het afgelopen jaar, bleven er van de 41 biljarters negen spelers over die zondag gestreden hebben om de titel. Henk Stokvis van biljartvereniging de Beuk mag zich de eerste Hammer kampioen noemen, Albert Kamphuis van biljartvereniging Esch is tweede geworden en Martin Harwig van biljartvereniging Harwig werd derde. “Onze dank gaat uit naar de officiële arbiter Gerrit de Graaf en alle supporters”, laat Martin van Beusichem weten. 

In oktober 2021 gaan de voorrondes weer van start voor het nieuwe seizoen! “We gaan dit uitbreiden zodat Hammenaren die geen lid zijn van bovengenoemde verenigingen of KNBB hier ook aan mee kunnen doen in een wildcard systeem, je kunt je hier al voor opgeven per mail naar info@harwigdenham.nl”, aldus Martin.