Sport & Vrije tijd

Damclub Witte van Moort gestart met verbouw clubhuis

WESTERHAAR - Afgelopen week werd het startsein gegeven voor de interne verbouwing van het clubhuis van damclub Witte van Moort in Westerhaar. Met een grote groep vrijwilligers is begonnen met het slopen van de kantine en de wc’s. Leemans Groep uit Vriezenveen werd bereid gevonden om tegen een zacht prijsje twee grote afval- en puincontainers te leveren. 

Nadat de sloopwerkzaamheden achter de rug zijn, zal er gestart worden met de interne verbouwing van het clubhuis. De wc’s worden flink uitgebreid, met onder andere een invalidentoilet. Ook zal het clubhuis rolstoelvriendelijk worden gemaakt. Daarnaast krijgt de kantine een flinke opknapbeurt met onder andere een nieuwe vloer en een nieuw plafond. De verwachting is dat de verbouwing in het begin van 2022 afgerond zal zijn. 

De komende weken zal er dan ook geen seniorendammen zijn in het clubhuis. Als alternatief wordt er een online competitie opgezet via: www.lidraughts.com, zodat de leden kunnen blijven dammen. Iedere donderdagavond zal er een toernooi zijn dat omstreeks 20.00 uur zal starten.

Uw reactie