Sport & Vrije tijd

Bijna gratis gamen met nieuwe FIFA in de herfstvakantie

TWENTERAND - De herfstvakantie is in aantocht en dat betekent dat de ETC gamedagen voor kinderen van de basisscholen in Twenterand ook weer voor de deur staan. Deze keer kunnen de gameliefhebbers voor de onlangs verschenen nieuwe FIFA voetbalgame terecht in het gamecentrum FUN-IE-FIT op dinsdag 22 oktober en op donderdag 24 oktober. Entree kost dan maar 1 euro en kinderen krijgen daarvoor ook een beker limonade.

Het gamecentrum FUN-IE-FIT is normaliter alleen beschikbaar voor verschillende doelgroepen. In de vakanties echter, kunnen schoolkinderen er ook terecht voor actieve games als; Just dance, skiën, raften, atletiek, bowlen en doodle jumpen en razend populaire games als FIFA en Minecraft. Het FUN-IE-FIT heeft ook de allernieuwste versie van de FIFA voetbalgame.

De lage entreeprijs voor de ETC dagen is mogelijk dankzij een gift van Enrichment Technology Nederland. Dat schonk geld voor het FUN-IE-FIT, op voorwaarde dat kinderen uit Almelo en alle omliggende gemeentes (waar hun werknemers wonen) er voor een heel laag bedragje in zouden mogen. Sinds de 1 euro entree is de populariteit van de ETC gamedagen enorm gegroeid. Naast ‘vaste’ klantjes komen er steeds meer kinderen op af, soms vergezeld door een vader of moeder of opa of oma. 

De ETC gamedagen zijn op dinsdag 22 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur en donderdag 24 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur (let op, dit is een afwijkend tijdstip). Het gamecentrum FUN-IE-FIT ligt aan de Berlagelaan 2 in Almelo.