Algemeen

Zorgboerderij De Koningshoeve krijgt 500 euro van ALDI Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Het personeel van het ALDI filiaal in Vriezenveen heeft 500 euro aan zorgboerderij De Koningshoeve geschonken. Het bedrag werd door het personeel van de winkel gewonnen vanwege het best gepresenteerde ALDI-filiaal richting consument. Het hele team was uiteraard blij verrast met de interne prijs. Unaniem werd daarop besloten dat het geldbedrag naar een goed doel in de zorg moest gaan.

 

Alle medewerkers zijn blij dat ze gezond zijn, en kunnen blijven werken in deze bijzondere coronatijden. Zorgverleners verdienen aandacht is hun gedachte. Zo werd de gedachte geboren om de zorgboerderij in het zonnetje te zetten.

 

Remco Huurneman, filiaalleider, overhandigde de cheque van 500 euro aan Martin Wessels van De Koningshoeve. “Dat zo’n grote organisatie als ALDI aan een kleine ondernemer denkt. Vaak gaan de grote zorginstellingen voor. We zijn ontzettend blij dat er aan ons wordt gedacht. We willen dit bedrag besteden om na deze coronaperiode met elkaar een dag uit te gaan” was de reactie van Martin Wessels, eigenaar van de zorgboerderij.

 

Remco Huurneman van ALDI: “Wat fantastisch om deze prijs bij deze zorgboerderij aan te bieden. Afgesproken is dat wanneer de zorgboerderij een dagje uit gaat, we ze dan uitzwaaien en een pakketje meegeven voor in de bus.”