Algemeen

Woningcorporatie Mijande Wonen zet winnaars bloemkaartactie in het zonnetje

TWENTERAND / DINKELLAND - Op vrijdag 6 augustus werden de winnaars van de bloemkaartactie verrast met een feestelijke uitreiking van de prijs. Directeur-bestuurder van Mijande Wonen, Melanie Maatman, overhandigde samen met Annie Hesselink (Huurdersraad Mijande Wonen) en woonconsulent Marieke Leijssen de prijzen aan de winnaars.

“In maart ontvingen alle huurders een kaart om te laten weten dat we aan ze denken. En om wat kleur te brengen in een bijzondere tijd. Bij deze kaart zat een zakje bloemconfetti met een wilde bloemenmix die niet alleen heel leuk zijn voor huis, tuin of balkon, maar ook heel goed zijn voor de bijen en vlinders” aldus Melanie Maatman, directeur-bestuurder van Mijande Wonen over de actie.

 

Rondom deze actie organiseerde de woningcorporatie een fotowedstrijd. Deelnemers konden foto’s insturen van de bloemen die ze hadden gezaaid. De winnaars maakten kans op mooie prijzen: een cadeaubon van een tuincentrum én een bos bloemen. Een jury, bestaande uit leden van de Huurdersraad en medewerkers van Mijande Wonen, kozen de winnaars. 

 

“Het was ontzettend leuk om alle prachtige foto’s te ontvangen en te bekijken. Een geslaagde actie”, zegt woonconsulent Marieke Leijssen over de fotowedstrijd.

 

De winnaars van de actie zijn: Gemeente Twenterand: mevrouw Lindeboom (1e prijs), familie Alhomsi (2e prijs), mevrouw Kottier (3e prijs). Gemeente Dinkelland: familie Klieverik (1e prijs), familie Klaassen (2e prijs) en mevrouw Lansink en kleindochter Leonie (3e prijs).