Algemeen

Route straatversiering 160 jaar Vroomshoop en Twenterand Tour voor senioren bekend

VROOMSHOOP – De route langs alle versierde straten in Vroomshoop is bekend. In totaal is de route 18 kilometer lang en gaat langs 50 versierde straten. De straatversiering is vanwege het 160-jarig bestaan van Vroomshoop. De route is te fietsen en voor een groot deel met de auto te rijden van maandag 9 tot en met zaterdag 14 september. Verder is de route voor de zesde editie van de Twenterand Tour voor senioren bekend. Deze dagtocht op donderdag 12 september gaat door de mooie IJsselstreek.

Twenterand Tour 2019

 

Voor het zesde jaar op rij is de Twenterand Tour voor senioren opgenomen in het programma van de feestweek. De busreis gaat door de IJsselstreek. De bussen vertrekken om 9.30 uur. Deelname per persoon is 12 euro (inclusief koffie met krentenwegge en lunchpakket). Ook dit jaar zijn er meerdere opstapplaatsen in de gemeente Twenterand. Aansluitend op de dagtocht door de IJsselstreek is er een seniorenmiddag (circa 14.45 uur) in de feesttent met onder meer livemuziek. Alle deelnemers van de Twenterand Tour voor senioren krijgen de mogelijkheid om thuis te worden gebracht. Senioren kunnen zich aanmelden voor de zesde editie van Twenterand Tour voor senioren bij Regien Lambers (06 - 24714647) of Jan Kriekjes (jankriekjes@gmail.com).

 

Route straatversiering 160 jaar Vroomshoop

 

In grote lijnen ziet de route er als volgt uit. Begin: Julianastraat (kerk t/m spoorlijn) – Prinsenkamp – Puntkolk - Separatiepunt – Vierzonenweg - Vriezenveenseweg (via brug Daarlerveen) - Helmkruid/Vingerhoedskruid/Kamille – Rozemarijn - Kruidenlaan (deel) – Hondsdraf – Helmkruid - Kruidenlaan (deel) – Waterkers – Tonnendijk - Noorderweg + stukje Lindenlaan - Dreef – Wingerd - Bremlaan (deel) – Gagelhof - Bremlaan (deel) - De Kamperfoelie - Eikelaars (Nieuwstraat t/m Nieuwoordschool) - Wilgenhoek (rondom speeltuin) - Hoekweg (2e Blokweg/vijver) – Grutto – Kieviet - Kwartelhoek / Korhoensingel / Fazant – Boekweitakkers - Koningin Beatrixlaan - Linderflier (Oranjehoek) - Bijvank - Constantijnstraat (vanaf Churchillstraat/Bevert) - Willem Alexanderplein - Johan Frisostraat – Boshoek - Marijkestraat (via President Kennedystraat en Julianastraat) - Van Stolberglaan – Irenestraat – Nassaustraat - Einde via:Koningin Beatrixlaan.

 

De volledige route in detail is te zien op: https://www.docdroid.net/te22bPe/route-straatversiering-2019.pdf of op de website van Oranjevereniging Vroomshoop: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.