Algemeen

Reünie op plein Willibrordusschool

VROOMSHOOP - 100 JAAR KATHOLIEK ONDERWIJS IN VROOMSHOOP-GEERDIJK WERD AFGESLOTEN MET EEN GRANDIOZE REUNIE OP HET PLEIN VAN DE WILLIBRORDUSSCHOOL

Op zaterdag 18 juni vond na anderhalf jaar voorbereiding eindelijk de reünie ter ere van 100 jaar Katholiek onderwijs in Vroomshoop-Geerdijk plaats. Dit als afsluiting van een jaar met een maandelijks activiteit in het teken van het jubileum. Activiteiten uiteenlopend van een koekactie, tot een puzzeltocht gecombineerd met een barbecue en als hoogtepunt voor de leerlingen een circusweek met een heuse voorstelling voor hun ouders in Het Punt.

Als kers op de taart vond afgelopen zaterdag de reünie plaats waarbij maar liefst 370 oud-leerlingen en medewerkers zich via de website hadden aangemeld. Het weer speelde in positieve zin een rol waarmee er op een zonnige wijze oude herinneringen opgehaald konden worden. De feestelijk aangeklede school deed veel mensen terug gaan in de tijd waarbij in de verschillende lokalen oude foto’s en muziek uit de desbetreffende tijd te zien en horen was.

Buiten werd de reünie opgeluisterd door de live akoestische band Rainson uit Raalte. Onder het genot van goed gekoelde drankjes en lekkere broodjes, geserveerd door een grote schare vrijwilligers, werd enthousiast herinneringen opgehaald en was het al snel 22.00 uur.

De Willibrordusschool heeft bewezen na 100 jaar nog springlevend te zijn en gaat vol vertrouwen de komende 100 jaar tegemoet.

 

Uw reactie