Algemeen

Reünie 100 jaar Willibrordusschool

VROOMSHOOP – Op zaterdag 18 juni 2022 wordt er een reünie georganiseerd voor iedereen die aan de Katholieke school – Willibrordusschool als leerling, medewerker of vrijwilliger verbonden is geweest. De reünie vindt plaats in de huidige Willibrordusschool aan de De Seringen 2 te Vroomshoop. Van 16.00 uur tot 22.00 uur is er gelegenheid om je oud-klasgenoten, leerkrachten en vrijwilligers te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Op de website: www.100jaarwillibrordusschool.nl vind je alle informatie over de reünie. Aanmelden kan via het kopje: ‘Inschrijven’.

Op de website tevens allerhande informatie en oude foto’s. Op dit moment zijn er al 313 aanmeldingen voor de reünie! De organisatie zegt: “Wij kijken uit naar een ontzettend leuke middag en avond waar iedereen - van jong tot oud en zittend of staand - alle ruimte heeft om in een goede & gezellige sfeer bij te praten. De school wordt feestelijk ingericht. Het akoestische gezelschap Rainson zorgt voor de muzikale omlijsting. Hapjes en drankjes zijn aanwezig. Alle ingrediënten voor een geslaagde reünie!”

Programma 18 juni

De reünie begint om 16.00 uur. Bij aankomst kun je je melden. Vrijwilligers staan klaar om je naambadge uit te reiken. Ook ontvang je bij binnenkomst de twee munten die in de entreeprijs inbegrepen zitten. Rond 17.00 uur is de officiële opening op het podium. Rond de klok van 19.45 uur is er op het podium nog één en ander te zien en beleven. Men sluit de reünie op school af om 22.00 uur. In de klaslokalen zijn foto’s te zien uit verschillende periodes uit de afgelopen 100 jaar. In ieder klaslokaal staat een andere periode centraal. Dat kan je ook helpen de mensen te vinden en spreken die in dezelfde periode verbonden waren aan school als jijzelf.

Bereikbaarheid en parkeren

De organisatie zegt verder: “We willen jullie vragen om bij voorkeur lopend te komen of op de fiets. Op het kleine schoolplein van de kleuters (zijde Meidoornlaan) is een fietsenstalling ingericht. Als je met de auto moet komen en goed te been bent, dan verzoeken wij je te parkeren bij: - de Geref. Kerk De Akker aan de Lindenlaan 10, of - parkeerplaatsen bij kinderopvang De Giraffe en fysiotherapie De Haere aan de Vogelkers. Vanaf beide parkeergelegenheden is het 4 minuten wandelen naar school. Ben je niet zo goed te been, dan kun je direct naast school parkeren. We hebben hier een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je een parkeerplaats reserveren, dan kun je dat per email (honderdjaarwbs@outlook.com) laten weten. Graag ontvangen we dan ook het kenteken van jouw auto. We houden dan een parkeerplaats naast school beschikbaar, en plaatsen daar een bordje met je kenteken.”