Algemeen

Polonaise en drive-thru voor de voedselbank

DAARLERVEEN - De Alpha Groep Daarlerveen en de Groei Groep Daarlerveen vanuit de kerken van de GKV/PKN hebben op zaterdag 11 december 2021 voor de achtste keer een Do-Event georganiseerd. 

Men zegt: “Dit houdt in dat we niet alleen Bijbelstudie houden, maar ook praktisch bezig willen zijn. Van maandag 6 tot en met vrijdagmorgen 10 december hebben de leerlingen van basisschool De Veenbrug levensmiddelen ingezameld voor de actie ‘Samen voor de voedselbank’. Vrijdagmiddag hebben de leerlingen van groep 7 en 8 de volle kratten in polonaise naar kerkgebouw “De Schoof” gebracht. De inzamelingsactie – een drive thru – is op zaterdag 11 december bij kerkgebouw De Schoof voortgezet.” 

En verder: “In totaal zijn 35 kratten met boodschappen ingezameld en ontvingen we heel veel Douwe Egberts waardepunten, die omgezet worden in pakken koffie voor de voedselbank Hellendoorn. In beide kerken staat een doos waar Douwe Egberts waardepunten ingeleverd kunnen worden. Deze inzameling gaat het hele jaar door! Ook in 2022 is er – in december – weer een Do-Event inzamelingsactie voor de voedselbank Hellendoorn. Wij danken iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit Do-Event.”