Algemeen

Opening zwemseizoen

VROOMSHOOP - In goed overleg tussen de gemeente Twenterand, het badpersoneel en het bestuur van stichting Aquapark De Zandstuve is besloten dat het zwemseizoen 2019 op maandag 29 april om 13.00 uur van start gaat. Dit is twee weken eerder dan normaal.

Men zegt: “Omdat de personele bezetting gedurende die twee weken niet de gehele dag beschikbaar is, hebben we besloten om het bad beperkt open te stellen en wel van 13.00 uur tot 17.00 uur. De eerste week van de maand mei heeft de schoolgaande jeugd nog meivakantie en wat is het dan mooi dat, als het weer dat ook toelaat, er gezwommen kan worden.” Elke dag kan er dus gezwommen worden van 13.00 uur tot 17.00 uur. Behalve op Bevrijdingsdag, 5 mei, want dan is het bad gesloten.

 

De officiële opening van het zwemseizoen 2019 is op zaterdag 4 mei om 13.00 uur. Op deze openingsdag kan er door iedereen gratis worden gezwommen, een mooie geste van de gemeente Twenterand. Die dag zijn er in het water en op de zonneweide diverse spectaculaire attracties, zoals de stormbaan, buikglijbaan en de spin. Een lokale dj houdt met swingende muziek de stemming erin in een partytent op de zonneweide, en naast de kiosk is een heuse patatkraam. Kortom, dat wil je toch beslist niet missen!

 

Op www.twenterand.nl / zwemmenintwenterand vindt u de openingstijden voor de rest van het zomerseizoen. Ook vindt u daar meer informatie over de zwemlessen en de entreeprijzen.