Algemeen

Nog geen nieuwe datum voor Geerdijks Brugfeest 2.0

GEERDIJK – Vanwege het coronavirus zijn het onzekere tijden. De organisatie van het Geerdijks Brugfeest 2.0 heeft dan ook besloten om vooralsnog geen nieuwe datum te plannen voor de editie van 2021. Dit jaar stond het Geerdijks Brugfeest 2.0 gepland voor zaterdag 9 mei, maar vanwege het coronavirus kon het feest dit jaar niet doorgaan.

De organisatie van het Geerdijks Brugfeest 2.0 zegt: “We plannen op dit moment nog geen nieuwe datum voor 2021. Momenteel is alles erg onzeker voor wat betreft het organiseren van evenementen als de onze. Voorlopig wachten we dan ook even af. In januari 2021 kijken we hoe het er dan voorstaat en zien we wel verder.”

Nieuwe organisatie

Juist dit jaar begon de nieuwe organisatie van het feest in Geerdijk. Bovendien bestaat de organisatie uit mensen die wonen in verschillende dorpen, iets dat best bijzonder is. De organisatie bestaat naast Nadine en Bastiaan Kuipers van Café-Cafetaria De Brug uit: Nicky Eggen [Beerzerveld], Alwin van der Veen [Vroomshoop], Justin Harmsen [Geerdijk], Tesse Melenberg [Den Ham], Joery Hopster [Sibculo], Ramon Wind [Den Ham] en Bertram Bekmann uit Geerdijk.

Dit jaar stond het Geerdijks Brugfeest 2.0 gepland op zaterdag 9 mei in de feesttent [naast het spoor] aan de Geerdijk. Dit in het kader van 10 jaar Geerdijk. De band Kroepin en een feest dj zouden garant staan voor een spetterende avond voor jong en oud. Maar het coronavirus gooide dit jaar dus roet in het eten.