Algemeen

Mulder Supermarkt en Slijterij inleveradres voor advertenties!

VRIEZENVEEN / TWENTERAND – Mulder Supermarkt en Slijterij aan het Westeinde 281 in Vriezenveen is natuurlijk al jaren met recht méér dan een supermarkt! Maar vanaf deze week gaat de winkel nog een extra dienst aanbieden! Het is namelijk mogelijk om al uw rouw- en andere advertenties voor De Week van Twenterand vanaf heden bij de servicebalie van Mulder Supermarkt en Slijterij in te leveren. En dat geldt uiteraard niet alleen voor inwoners van Vriezenveen, ook uit omliggende plaatsen kan men bij Mulder Supermarkt en Slijterij terecht.

Extra service!

Allard Mulder van de gelijknamige supermarkt is blij dat hij deze extra dienst aan mensen uit Vriezenveen en de omliggende plaatsen aan kan bieden. Hij zegt: “Het is een win-win situatie! Niet alleen bieden we een extra service aan mensen die het wellicht wat lastig vinden om hun advertentie digitaal aan te leveren, maar ook kunnen mensen hierdoor kennismaken met onze winkel.”

Familieberichten

Patrick Heinink, uitgever van De Week van Twenterand, vult aan: “Wij zijn heel blij dat Mulder Supermarkt en Slijterij als inleveradres voor advertenties in onze krant gaat fungeren. Met deze service proberen we het de mensen in Vriezenveen en omgeving makkelijk te maken om ons te bereiken! En het maakt niet uit om wat voor advertentie het gaat. Of het nu gaat om rouwadvertenties, geboorteberichten of een ander familiebericht, men staat graag voor u klaar. Maar ook commercieel getinte advertenties kunnen bij Mulder Supermarkt en Slijterij worden ingeleverd. Mocht u nog vragen hebben loop dan gerust eens binnen aan het Westeinde 281 in Vriezenveen. Mulder is niet voor niets méér dan een supermarkt!”