Algemeen

Majorettes Den Ham zeer succesvol in Arnhem

DEN HAM - Op zaterdag 23 april kwam een groot deel van de majorettes van muziekvereniging Juliana op verschillende onderdelen in actie. Zowel solisten, als duo's en ensembles mochten deze dag aantreden en dit niet geheel zonder succes.

Zij keerden huiswaarts met 11 gouden plakken, 5 zilveren en 1 bronzen medaille. Tevens zijn er al 5 meiden geplaatst met het onderdeel 1-baton voor het Nederlands kampioenschap KNMO-NTSB. Als klap op de vuurpijl ging Esmée Klaassen er in de categorie solo artistiek programma solo senior basis vandoor met de gouden medaille inclusief promotie naar de middenklasse. Instructrice Melène kijkt vol trots naar de lijst van behaalde punten en prijzen en vermeldt: “Elke majorette heeft in deze wedstrijd een mooie prestatie neergezet als onderdeel van het team maar zeker in individueel opzicht zijn ze allemaal weer een ervaring rijker. Vol vertrouwen gaan we op naar de komende wedstrijden.” De eerstvolgende wedstrijd zal zijn op 11 juni in Vroomshoop.

Natuurlijk is er altijd plek voor nieuw talent, dus lijkt het je leuk om een keertje mee te doen; elke maandagavond oefent men van 17.15 uur tot 18.15 uur aan de Slingerweg 3 in Den Ham.