Algemeen

Lucas IT en De Vriezenhof: een logische combinatie!

VRIEZENVEEN - Een man een man, een woord een woord. Nog voordat de contracten ondertekend waren, was de dienstverlening dan ook al gestart. Sinds eind 2021 verzorgt Lucas IT uit Albergen de ICT van ouderenzorgorganisatie De Vriezenhof.

De Vriezenhof is actief op het gebied van verpleeghuiszorg, wijkverpleging, huishoudelijke hulp in de wijk en dagbesteding in Vriezenveen. Zo vormt zij het hart van én voor Vriezenveen. Lucas IT opereert landelijk, maar met name regionaal en levert alles op het gebied van automatisering en alles wat daar bij hoort. Van server tot videokaart en van laptop tot CAD-station. In haar vond de Vriezenhof een passende ICT-partner. Een bedrijf waarbij de menselijke maat voorop staat en die er alles aan doet om de ICT ‘gewoon goed én veilig te laten werken’, waarbij voorkomen wordt dat er onnodig grote investeringen gedaan moeten worden. Cybersecurity is inmiddels de belangrijkste discipline en expertise binnen Lucas IT door de 24x7 Cyberrisico’s.

Sinds begin 2022 werkt de Vriezenhof met bijna 250 medewerkers volledig in de Cloud bij Lucas IT. Elke medewerker heeft een eigen digitale werkplek die tijd- en plaatsonafhankelijk vanaf elk device kan worden benaderd. Naast het beheer van de kantoorautomatisering verzorgt Lucas IT ook het mobile device management (laptops, iPads en mobiele telefoons). Dinsdag 26 juli 2022 vond een tussentijdse evaluatie plaats en kon met tevredenheid worden vastgesteld dat de verwachtingen zoals die vooraf leefden, volledig worden waargemaakt.

 

Reacties

Beste mensen,

Dit komt naar mij toe over als een grote stap in de goede richting.

Ik hoop van harte dat het zijn vruchten zal afwerpen, maar ook zelf het één en ander er aan te mogen beleven.

M.v.g.

Bertus

Uw reactie