Algemeen

Koningsrun 2022: Genieten van modder, water en obstakels

VRIEZENVEEN – Het kan weer en dus gaat De Koningshoeve in samenwerking met Fysio Twenterand dit jaar weer een Koningsrun organiseren! Melissa Wessels van De Koningshoeve zegt: “Na corona is dit weer de eerste Koningsrun, waar we logischerwijs echt enorm veel zin in hebben.”

Iedereen hoort erbij!

En ze gaat verder: “Speciaal voor mensen met een extra hindernis organiseren we de run voor alle leeftijden. We hebben drie groepen: Eén kind/jongeren groep en twee volwassenen groepen. Iedereen loopt zijn met zijn of haar buddy. Alles kan op het tempo van de deelnemer. Eigenlijk kan iedereen meedoen, het maakt niet uit welke beperkingen iemand heeft. Dat is juist het geweldigste, iedereen hoort erbij en kan genieten van modder, water en obstakels. Ook wordt er gedacht aan eten en drinken, tevens zullen er zelfgemaakte spullen verkocht worden. De gehele opbrengst van De Koningshoeve gaat naar het goede doel. Dit hele spektakel is op 9 september en de eerste groep gaat van start om 16.30 uur. Het evenement duurt tot 19.00 uur.”

Aanmelden

Meer informatie kun je vinden op de site en opgeven kan via: koningsrun@gmail.com. Graag vermelden: Naam deelnemer. Naam buddy. Maten shirts. Leeftijden.

Oproep voor vrijwilligers

Melissa Wessels zegt tot besluit: “We willen ook graag een oproep doen voor vrijwilligers! We zijn ze hard nodig om dit evenement voor onze doelgroep tot een succes te laten worden! Wil jij helpen opbouwen, bij de hindernissen staan, of hand en spandiensten verlenen aan dit prachtige evenement. Stuur dan een mail naar: koningsrun@gmail.com.”