Algemeen

Juliantien Fotografie wint Bruidsfoto Award 2020

Westerhaar-Vriezenveensewijk - Maandagmiddag 7 september zijn de Bruidsfoto Awards voor de zestiende keer op rij uitgereikt. Juliantien Schipper (25) uit Westerhaar-Vriezenveensewijk sleepte hierbij de award in de categorie bruidspaar in de wacht.

 

Uit ruim 1.250 inzendingen nomineerde een onafhankelijke en internationale vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in acht verschillende categorieën. In een periode van zes maanden hebben meer dan 16.000 personen een stem uitgebracht op de foto’s via de website. 

 

Het verhaal achter de foto

Juliantien: “We hadden net de fotoshoot erop zitten en waren onderweg naar de locatie. We reden door een donker bos en het werd wat mistig, ik zag dat aan het einde van het bos de zon nog scheen. Ik dacht als het daar mooi is, móeten we even stoppen. Het bleek erg mooi te zijn en gelukkig wilde het bruidspaar uitstappen om nog even op de foto te gaan. We waren uiteindelijk iets later op de locatie maar dit was het meer dan waard voor het bruidspaar maar ook zeer zeker voor mij als fotograaf.”

 

Meer zien van Juliantien Fotografie? Ga dan naar www.juliantien.nl of volg @juliantienfotografie op social media.